Home / Idei & Recomandări / Am fost la BusinessIntro! Si ne-a placut!

Am fost la BusinessIntro! Si ne-a placut!

Am fost astazi la evenimentul BusinessIntro, ajuns la a unsprezecea editie, organizat de Asociatia Studenteasca DaAfaceri. Scopul evenimentului a fost de a initia studentii in domeniul antreprenoriatului si stimularea dorintei de a-si incepe propria afacere, iar tema din acest an a fost ecommerce-ul.

Multumim mult Oana Blidaru pentru invitatie, am fost onorati ca te-ai gandit la noi. Tinem neaparat sa va spunem ca toti cei prezenti au fost niste oameni foarte faini cu idei foarte simpatice si ne-au facut sa ne simtim in elementul nostru. Am povestit despre Nea Caisa/ NeaKaisa si toate variatiile posibile, despre finantare si despre cat de importante este sa crezi in ideea ta si in capacitatea de a o transforma intr-un mod de viata.

Le dorim mult succes tuturor participantilor si nu numai! Sa aveti curaj, determinare si sa credeti in voi!

Afis Business Intro

About Neakaisa.ro

Neakaisa este o echipă de oameni pasionați de online și de amenajări interioare care de peste 5 ani perfecționează alegerea produselor pentru casă și grădină. Pe blog, povestim despre cele mai noi tendințe, știri sau răspundem la unele dintre cele mai dese întrebări pe care le primim.

Check Also

Bacteriile de acasa – unde sunt si cum evitam raspandirea lor?

Reclamele tv, literatura de specialitate, revistele și bunicile ne spun că bacteriile sunt pretutindeni. Se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *