Idei & Recomandări

Mașina de tuns iarba – o soluție rapidă

Dragii nostri,  ne-am adunat astazi aici ca sa declaram deschis sezonul de….tuns iarba. Stiu ca e deja cald afara desi nu e inca vara in calendar dar, eu sunt mare gospodar si nu m-am pregatit din timp cu uneltele de care am nevoie. Nu îmi place sa fiu luat prin surprindere de cresterea ierbii pana la punctul in care, pentru a ajunge in capatul opus al curtii, sa ai senzatia ca inoti.

Cam cum sunt luate autoritatile, ca din oala, la fiecare inceput de iarna. Am si uitat sa ma prezint, de emotie ca am prins loc liber la butoane: Vlad sunt. Daca va intrebati unde e Laura, e ocupata să găsească nuanța potrivită de culoare pentru fiecare cameră.

Na, fiecare isi alege proiectele in functie de cat poate si ce vrea: ea goleste ca sa umple inapoi si oboseste, iar eu trebuie sa readuc la lumina florile dintr-o ditamai gradina. Gradina arde si Laura aranjeaza sifonierul. Noroc cu noi, barbatii ca ne bat la cap pana le scoatem trandafirii de sub buruieni. Dar, e bine stiut ca fetele sunt cu partea estetica si cu indicatiile si noi, amaratii, cu punerea in practica a ideilor ce le vin seara, dupa ce si-au terminat treaba in zi si cu entuziasm ne planifica noua task-urile viitoare.

masina de tuns iarba pe gazon

Anul acesta nu mai sunt dispus sa fac singur toata munca si, pentru ca stiu de pe acum ca Laura iar o sa se ascunda pe la bucatarie sau o sa calce vreo doua ore la o camasa, am decis sa imi cumpar niste „ajutoare”o  masina de tuns iarba si a unui ferastrau de gradina cu acumulator. Astea sunt asa, de inceput, pentru primele pregatiri, ca sa ingrijesc gazonul de care eu sunt tare mandru si sa dau o forma frumoasa arbustilor pe care nici nu i-am vrut in gradina. Eu as fi pus mai multi pomi fructiferi dar…deciziile le luam impreuna si credeti-ma ca negociem pana la ultimul fir de iarba.

Banuiesc ca mai sunteti si altii ca mine, obligati sa intretineti singuri o gradina enorma care, atunci ca e ingrijita si plina de culoare, e amandurora (nu este chiar a noastra, dar noi avem grija de ea, deci se pune) si, atunci cand e plina de iarba si e treaba de facut in ea, va apartine complet. Cumparati-va din timp ce stiti ca va trebuie in plin sezon: mașina de tuns iarba, motosape, foarfece de gradina, etc! De ce? S-ar putea ca, dupa cresterea ierbii sa nu mai existe stocuri disponibile! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *