Idei & Recomandări

Cat de important este timpul pentru tine si pentru casa?

Ritmul zilelor noastre este aproape infernal. Nu stii exact cand pleci spre birou, cand te-ai intors, cam in cat timp trebuie sa te retragi la somn si nu trece decat putin pana suna iar ceasul. Stim foarte bine ce inseamna agitatia, cum trebuie sa te zbati pentru fiecare moment de realaxare. Am aflat insa de curand ca fara momentele respective nu suntem aproape nimic, ne alergam degeaba in tot restul timpului. Tocmai cand timpul parea sa se comprime pana la fractiuni de zi, fix atunci cand ne pregateam sa intram in panica pentru ca nu reuseam sa ne tragem sufletul putin, ne-am oprit. Pur si simplu, am tras obloane mentale peste tot ce insemna graba si ne-am relaxat.

De ce?

Pentru ca ne-am dat seama ca viata, ceea ce se intampla zi de zi, este un motiv de bucurie, pentru ca trebuie sa sustragem in fiecare moment o parte frumoasa a lucrurilor, pentru ca nu ai a doua sansa la viata.

Iar daca este numai una, asa cum am tot auzit, trebuie sa facem tot ce putem pentru a ne bucura de ea.

Am decis astfel sa pornim o campanie, atat pentru noi insine, cat si pentru voi, dragilor, in care sa ne incurajam reciproc sa Gasim Timp!

Unde nu este, sa il facem, unde este sa profitam de el.

Incepand cu saptamana trecuta, avem o noua categorie in magazin, Mobilier de Gradina. Nu ne-am dat seama cat de greu ne rupem de vietile de zi cu zi pana cand nu ne-am dat seama ca nici noi nu ne-am asezat de multa vreme relaxati intr-un scaun in curte (acasa la ai mei) pentru a sta sa ne bucuram de soare, de companie, de un gratar gustos. Le-am facut in fuga, numai ca sa putem sa ne intoarcem dupa la aceeasi rutina de alergat.

Dupa rezolutia despre timp si despre momentele de relaxare fara de care nu am putea supravietui, ne-am cumparat un gratar pentru gradina, set din inox pentru ca sta in aer liber in conditii vitrege si nu am vrea sa pateasca rapid ceva, am profitat ca este plin sezon si mai avem cateva luni bune sa ne bucuram de el.

A collection of friends gathered around a bbq

Trebuie sa recunosc, am baut cate o cafea stand acolo, simtind aerul curat cum incearca sa ne scape de toate greutatile zilei. Am plecat dupa acasa pentru a continua lupta pentru prosoape, insa cu ritmul incetinit, trebuie sa recunastem ca am terminat ziua oameni noi.

Ganditi-va la timpul pe care va dorii sa il petreceti alaturi de cei dragi, concentrati-va asupra lui, puneti-va imaginatia la treaba si make it happen! Noi cu siguranta asa vom face!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *