Despre noi

Avem 12 ore de viata

Se întâmpla într-o seară, mai precis aseară, pe 20 noiembrie. Eram acasă amândoi (nr. Laura și Vlad), începusem un episod din House of Cards, deși niciunul nu urmărea acțiunea. Era o stare de stand-by ciudată, nu vorbeam, nu se întâmpla nimic pe fundal în afară de complotul de rigoare al familiei Underwood. Singurul nostru interes era telefonul care nu suna. Mai trebuiau implementate plata cu cardul și livrarea prin curier.

La 23:25 sună Mihai, managerul de proiect de la dezvoltator, care ne spune că suntem live, NeaKaisa.ro este online, totul este activ. Ca și când am fi primit informația prin portavoce, printr-un semnal sonor puternic, am sărit din canapea, fiecare pe laptopul lui să vedem cum arată, să facem ultimele verificări.

10414651_570218949744571_5572590577355459153_n

La 23:47 am primit un mail cu prima comandă. Încă nu funcționa plata cu cardul, am avut noroc că primul nostru client a ales plata ramburs din prima. L-am sunat pe Mihai, am tras semnalul de alarmă, am ținut să verific dacă nu cumva comanda tocmai primită era una de test de la dezvoltator, însă nu era.

La 23:58, pe fundal se auzeau voci, unele șoapte, altele strigate, însă mesajul de la Mihai a răsunat mai puternic decât orice dilemă strategică ar fi avut serialul să ne comunice: suntem ok si cu plata cu cardul.

Am răsuflat ușurați, am luat ambele laptop-uri în brațe și ne-am mutat cu toată acțiunea la bucătărie pentru a ne bucura de un pahar de vin în cintea lui Neakaisa.ro în timp ce verificam obsesiv traficul pe site și mail-ul. Am stat acolo până la ora 5:00 când am capitulat. Obosiți, dar mândri nevoie mare și bucuroși, am dormit aproape 2 ore până la prima dimineață în care ne-am început activitatea live.

21 Noiembrie, ora 10:28, tragem linie și suntem încântați să raportăm primele 6 comenzi primite în mai puțin de 12 ore de la lansare, precum și lansarea oficială a lui Neakaisa.ro

Mulțumim încă o dată întregii echipe ContentSpeed pentru eforturile cumulate care au transformat o idee simpatică în realitate funcțională.

De acum înainte, ne dorim cât mai multe nopți nedormite, comenzi livrate și clienți fericiți. Vă mulțumim că ne-ați ales pe noi, că ați dat un vot de încredere lui Neakaisa.ro!

Suntem pe baricade!

Leave a Reply

Your email address will not be published.