Ne-am luat un nou super suport pentru condimente. Este magnetic, susţine 9 recipiente, sta oblic datorita unui piciorus pentru sprijin. Sincer, cutia nu ne-a spus foarte multe, dar chiar aveam nevoie si am zis sa incercam. Pretul ni s-a parut ok, raportat la sistemul pe care il are, deci nu avem motive sa ne plangem. Inca, cel putin, pentru ca abia l-am pus in functiune. Promitem sa revenim cu detalii de indata ce ii facem rodajul.

Noi nu prea gatim pentru multe zile. Am incercat si rezultatul nu a fost excepţional, dupa a doua zi nu mai manca nimeni si ajungeam sa aruncam (alocam toata mancarea ramasa Sarei-caţeaua de la birou, dar daca nu este uz uman, putem spune ca se risipeste).

Asa ca ne-am obisnuit sa facem chestii rapide in cursul saptamanii si sa ne facem de cap in weekenduri.

Mancarea rapida inseamna la noi de regula gratare, cuptor, salate, ciorbiţe. Le condimentam din mers, ne place sa incercam tot felul de noi combinaţii, astfel incat sa avem un meniu macar puţin diferit de la o gateala la alta. Astfel incat seria de condimente (boia – dulce, iute si afumata, cimbru, busuioc, piper alb si negru, sare) trebuia sa fie la indemana. Imediat langa hota, intr-un dulapior, pe un suport din bambus erau insirate plicuri cu toate cele de mai sus. Plus multe altele mai puţin curente.

Haos cand incercai sa faci ceva rapid!!! Ne gandeam de multa vreme sa gasim un sistem de organizare care sa ne faca viata in bucatarie mai usoara. Asa am dat de minunatia de mai sus. Sa vedem ce se intampla mai departe. 🙂

LE: Am povestit mai multe despre experienţa cu suportul de condimente aici.