Idei & Recomandări

De ce noi suntem romani mandri?!

1 Decembrie e Ziua Nationala a Romaniei si prilej pentru noi sa ii uram „La multi ani!”. Nu i-am pregatit tort, desi ar fi meritat. Nu, noi nu facem parte din categoria acelor oameni care cred ca tara noastra nu mai reprezinta nimic. Noi aici ne-am nascut, aici ne-am facut studiile, aici am vrut sa muncim si sa contribuim cu o gama larga de produse pentru ca romanii sa isi gaseasca mai usor tot ce le trebuie pentru casa si gradina.

Lui ii place sa mestereasca, sa stie tot, sa faca din toate. Si, uneori, primeste sfaturi proaste. Asta e tot! In rest, mai priceput ca romanul nu exista! Nu am ales intamplator sa ne lansam afacerea in tara. Stiam ca vom gasi si usi inchise dar am mizat pe cele care erau intredeschise.

20-single-default

Ce daca au incercat sa ni le inchida in nas si sa ne descurajeze cu birocratia care ucide vise si nervi? Am pus piciorul in prag si le-am aratat ca noi si NeaKaisa(cel mai mester dintre mesteri, care le stie pe toate in materie de scule, amenajari interioare, diverse instalatii si materiale de constructii etc.) meritam sa fim sustinuti. Pana la urma, NeaKaisa e roman autentic, mereu gata de mesterit cate ceva si de discutat in contradictoriu cu jumatatea pe marginea proiectelor ce tin de casa si gradina.

O fi codrul frate cu romanul, dar romanul tot mai frate e cu proiectele DIY!

Ce tara mai buna si mai deschisa pentru magazinul sau online sa gasim, daca nu acolo unde ne-am ridicat noi insine case in a caror amenajare si dotare am intampinat destule probleme? Mai ales acolo unde nu reuseam neam sa ne punem de acord! Suntem romani din crestet pana in varful degetelor de la picioare; ne place sa ne implicam si sa ne contrazicem. Nu ne pare rau; asa a luat nastere si proiectul nostru si nu numai. Cam toate realizarile noastre au pornit dintr-o discutie in contradictoriu. Nu ne-a fost niciodata rusine sa spunem oricui cine suntem si cum functioneaza gramatica de acasa.

Am reusit sa obtinem o finantare nerambursabila de la stat prin SRL-D si ne-am lansat. Vindem in Romania pentru romani. Nu spunem ca ne-a fost usor, dar nici imposibil. Nu ne-am dori sa facem ce facem altundeva, am vrut sa fim printre ai nostri, sa investim unde ne e acasa. Am reusit si multumim Romaniei ca a fost intelegatoare cu noi, va multumim voua ca ne sunteti alaturi si, de ziua noastra, a tuturor romanilor, promitem sa nu va dezamagim si sa aducem mereu cele mai bune solutii pentru proiectele voastre romanesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *