Apariții în presă

De ce sa comanzi produse pentru casa si gradina online?

Despre vanzarea online de produse de bricolaj

Intr-un interviu pentru 6TV am raspuns celor mai frecvente intrebari legate de vanzarea in mediul online a produselor de bricolaj, amenajari interioare si game DIY. Pe scurt, ideile principale sunt dupa cum urmeaza:

Cum v-a venit ideea?

Cam ca toate ideile ne-a venit dintr-o necesitate. Ploua in casa, nu putin. Dupa ce am alergat dupa solutii, alternative, idei de capul nostru am ajuns la concluzia ca ar fi foarte util sa poti apela la cineva pentru un sfat in moment de nevoie. Ideea a venit dintr-o problema pe care am avut-o si pentru care nu am gasit rezolvare nicaieri. Min. 1:02-5:35.

Daca am o problema, sa spunem o crapatura mare pe un perete, m-ati putea ajuta?

Probleme de structura ale unui bloc tin de domeniul constructorului. Aici nici macar meseriasi nu ar trebui sa intervina fara acordul proiectantului, deoarece este vorba despre mecanisme complexe, nu despre o mica problema. Rezolvarea acesteia este complexa si,  daca nu este facuta cum trebuie, poate sa afecteze integritatea intregii locuinte. Min: 5:40-8:12.

Noi oferim produsele pentru astfel de probleme si solutii doar acolo unde este de competenta noastra. Nu vom da sfaturi acolo unde stim ca este nevoie de un specialist! Daca structura blocului sau a casei are o defectiune este o urgenta de constructie. Daca aveti mucegai de jur imprejurul cazii, sunati la noi cu incredere!

De ce ar cumpara cineva online astfel de produse? Min: 8:12-10:40

De ce nu?! Sunt foarte multe avantaje, printre care:

✓ Comoditate

✓ Livrare rapida

✓ Nevoia urgenta si lipsa de timp

✓ Nu exista cozi, nu te grabeste nimeni

✓ Poti da comanda la orice ora din zi si din noapte

Oamenii cumpara chiar daca nu au simtit produsul, sau nu l-au vazut fizic, insa cei mai multi se plimba o jumatate de ora prin magazine fizice si le cumpara de acasa din mediul online.

Ce inseamna vanzare consultativa? Min: 10:40-19:54

Noi nu vindem doar produsele, ci incercam sa alegem impreuna variantele optime. In functie de necesitati, de spatiu, de disponibilitatile tehnice, ne orientam pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri. Este mult mai important pentru noi sa aleaga exact produsul de care au nevoie si rata de retur sa fie foarte mica.

✓ Cea mai cautata categorie din site, este cea de Produse sanitare: vase wc, lavoare, bideuri, baterii, gresie si faianta.

✓ Planuri de viitor: Extinderea gamei. Alegem gamele pe care le comercializam foarte atent, astfel incat extinderea se face progresiv si atent. In viitorul apropiat vom avea o noua gama de mobilier din lemn masiv, cu un raport calitate-pret foarte bun!

Daca v-am facut curiosi, va invitam sa urmariti intreg interviul:

One thought on “De ce sa comanzi produse pentru casa si gradina online?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *