Idei & Recomandări

Review Bosch Ixo 5

IXO 5 – Lucrurile mari încep cu idei mici. Și cu un IXO.

Motto-ul Bosch IXO V este cât se poate de adevărat: lucrurile mari încep cu idei mici. Se adaugă după voință, inspirație, puțină îndemânare și instrumentele necesare punerii în practică. De cele mai multe ori, ultimul pas reprezintă cea mai mare problemă. Se pare că nu costul efectiv al investiției într-un astfel de instrument este piedica, ci depozitarea și dificultatea de manevrare a uneltelor sunt motivele pentru care proiectele sunt amânate.

Dar ce scuză mai poți găsi dacă poți alege o șurubelniță electrică de dimensiuni foarte reduse (puțin mai mare ca un telefon mobil) care are o autonomie de funcționare impresionantă și, în plus, are un preț excepțional? În pană de idei știm că nu sunteți, deci trebuie să vă puneți pe treabă cu noul IXO 5.

Toate generațiile IXO sunt fascinant de puternice și de comode, însă în fiecare an se adaugă funcționalități care să facă folosirea lor o plăcere.

Ce este nou?

• Ergonomia mânerului: datorită optimizării mânerului, acum poate fi folosită cu ușurință în orice poziție, de la stânga la dreapta, de sus în jos și, mai ales, invers! Softgrip dus la extreeem!

• Lumină: lângă vârful de înșurubare este montată acum o lumină care vă va oferi perspectivă în orice ungher aveți nevoie! Ați scăpat de acum de lanterna ținută cu o mână care nu răzbate până la locul de înșurubare!

• Micro-usb: datorită mufei de încărcare, chiar dacă veți rămâne fără baterie în cel mai improbabil loc, veți putea încărca șurubelnița cu orice încărcător de smartphone. Deșteaptă ideea, nu?

• Tehnologia Lithium-ion: chiar dacă nu îl vei folosi foarte des, IXO 5 te va aștepta la fel de încărcat cum l-ai lăsat ultima dată, pregătit de acțiune oricând. Deci dacă în drum spre casă te-ai oprit să cumperi un tablou și abia aștepți să îl montezi pe perete, nu mai trebuie să aștepți să se încarce șurubelnița, ea va fi gata de lucru imediat cum o scoți din cutie.

 

Alte avantaje deosebit de importante:

    ✓  Se poate folosi fără priză, fără acces la curent. Este perfectă pentru mici reparații în grădină, pentru mici retușuri ale gardului, pentru montarea grătarului când ieșiți la un picnic.

✓  Depozitarea ei este foarte ușoară, ocupă foarte puțin spațiu, iar cutia este compactă.

✓  Este silențios, toace ca o pisică.

✓  Setul de accesorii care se potriveau la IXO 4 se potrivesc perfect și cu IXO 5.

 

De parcă nu ar fi de ajuns toate acestea, setul de livrare conține:

ixo5-2_kl

 

✓ Încărcător – după cum spuneam și mai devreme, mufa de încărcare este micro-usb, astfel încât sunt foarte puține șanse să nu găsiți un încărcător potrivit în cazul în care nu îl aveți pe cel din pachet la îndemână.

✓ 10 capete de șurubelniță – potrivite pentru orice fel de șurub: forme și dimensiuni diferite.

 

O jucărie bună la toate

Deși este o șurubelniță electrică, utilizările pe care le poate avea sunt multiple. Clasicele înșurubat și deșurubat sunt puse în umbră de accesoriile puse la dispoziție pentru acest model. Te-ai fi gândit vreodată că poți râșni condimente, poți desface sticle de vin, poți tăia material pentru a face un costum de Halloween? Eh,  acum totul este la îndemână cu Ixo Vino, Ixo Barbeque, Ixo Spice, Ixo Cutter, Ixo 90 grade, Ixo Excentric. Dar hai să le luăm pe rând pentru a înțelege exact cu ce se ocupă fiecare:

1.Ixo Vino – așa cum sugerează și  numele ajută la consumul de vin. De câte ori nu ați avut probleme cu un dop nărăvaș care v-a stricat toată pofta de un pahar de vin? Acum este mai simplu decât ai spune pește: se montează pe capătul șurubelniței acest tirbușon, se așează deasupra sticlei de vin și se apasă gentil butonul de înșurubare. După ce este înfiletat, se cuplează butonul de deșurubare. Totul cu mișcarea unui singur deget!

2.Ixo Barbeque: La ultimul grătar era să se stingă focul și ați stat în jurul lui suflând în speranța să îl reaprindeți? Acum eroul va fi înarmat cu un Bosch Ixo și accesoriul Barbeque care va reaprinde orice grătar.

3.Ixo Spice – Condimentele se așează cuminți în recipient, se închide recipientul și se începe înșurubarea în aer deasupra oricărei mâncări. Condimente proaspăt râșnite, la îndemâna degetului arătător!

4.Ixo Cutter – Vrei să tai mai ușor…orice? Desigur, fie că este vorba despre material pentru o hăinuță, fie de hârtie pentru împachetat cadouri, ixo cutter este mâna de ajutor care transformă tot proiectul într-o joacă sigură.

5.Ixo 90 grade – Să bagi șurubul pe după colț? Nu, nu râde nimeni, chiar asta se întâmplă atunci când folosești acest accesoriu Bosch.

6.Ixo Excentric – Oricât de strâmt ar fi locul și oricât de complicat ar părea, va fi ușor săixo-vino înșurubezi oriunde!

 

 

Concluzie

Dedicată pasionaților de DIY și de proiecte casnice de mici anvrgură, Bosch Ixo 5 nu dezamăgește pe nimeni. Ușor de folosit și intuitivă, va putea pune în practică cele mai trăznite idei la doar câteva minute de la despachetare! Este pretabilă oricărui mediu datorită autonomiei mari și are puterea să ducă la bun sfârșit orice plan.

Prețul șurubelniței cu acumulator Bosch IXO 5 este 275 lei și poate fi achiziționată de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *