Home / Idei & Recomandări / Hei, meștere!

Hei, meștere!

Ideea cu Hei, meștere! este inspirată dintr-o campanie mai amplă care se tot întâmplă. Care este ideea? Asaltați în fiecare zi de nervi, nerăbdare, isterie, auzim sau chiar apelăm la injurii. Mai mici sau mai mari. Tindem să ne răzbunăm pe situație folosind cuvinte mai puțin calde la adresa unei alte persoane, unei instituții, a unei șosele, poate chiar a bulevardului pe care mergem în fiecare dimineață.

Campania Hei, meștere! își propune să folosească acel ton dur în contexte simpatice, cu scopul de a descreți frunțile enervate. Chiar dacă este greu, frig, neplăcut, lent, contextul poate fi văzut și într-o manieră vioaie, cu accent pe partea frumoasă a poveștii. Sau, dacă nu se regăsește o parte frumoasă, măcar amuzantă. 🙂

Găsiți mai jos câteva dintre mesajele create de echipa NeaKaisa.ro pentru a vă începe săptămâna vioi și bine dispuși!

229-single-default

tabloul2

priza

tabloul2

About Neakaisa.ro

Neakaisa este o echipă de oameni pasionați de online și de amenajări interioare care de peste 5 ani perfecționează alegerea produselor pentru casă și grădină. Pe blog, povestim despre cele mai noi tendințe, știri sau răspundem la unele dintre cele mai dese întrebări pe care le primim.

Check Also

Bacteriile de acasa – unde sunt si cum evitam raspandirea lor?

Reclamele tv, literatura de specialitate, revistele și bunicile ne spun că bacteriile sunt pretutindeni. Se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *