Despre noi

2015 – Un an la sinteză!

Știm că aproape se termină și luna februarie, că am învățat toți deja să scriem 2016 în agendă, însă abia acum am reușit să ne oprim 1 minut și să trecem în revistă anul 2015. Vestea bună este că oricât de mult am amâna, povestea este tot de actualitate.

233-single-default

Despre Neakaisa știm că știți cine este și cu ce se ocupă, dar ne-ar prinde bine o scurtă recapitulare. În noiembrie 2014, într-o seară frumoasă și plină de emoții, proiectul neakaisă a trecut de la idee la realitate. Eram online, produsele frumos aranjate pe rafturile virtuale. Entuziasmați și veseli am început aventura în ale comerțului online. Am învățat noi câte ceva în acel final de an, dar am avut nevoie de alte 12 luni ca să perfecționăm tot ce putea fi perfecționat.

Începând cu ianuarie 2015, ne-am luat angajamentul să fim disponibili și deschiși. Până în decembrie am răspuns la peste 800 mailuri, am vorbit cam 450 de ore la telefon și am amenajat pe whatsapp 30 băi.

În acest context, am avut peste 450 de proiecte finalizate în cursul anului, zeci de prieteni noi și foarte multe experiențe faine. Fiecare proiect ne-a învățat ceva, ne-a făcut să fim mai buni, să ne concentrăm pe competiția cu noi înșine permanent. Nu mai suntem aceiași oameni ca anul trecut, suntem mai pregătiți, mai veseli, dar la fel de entuziasmați. Datorită relației excepționale pe care am avut-o cu fiecare dintre voi, am reușit să avem o rată de retur de sub 0,5%.

Printre marile realizări ale anului a fost și listarea pe Emag Marketplace a unei părți din categoria de obiecte sanitare din ceramică și generatoare. Acest pas a fost făcut în luna septembrie, iar de atunci încercăm permanent să mărim gama de produse disponibile și pe Emag.

Pe neakaisa regăsiți acum mai multe game de produse, printre care mobilier din lemn masiv, instalații sanitare și electrice, vopseluri, casa și familie.  Și urmează multe altele, așa că sperăm să rămâneți alături de noi și în cele ce urmează.

Altă mare realizare a anului 2015 a fost revelația conform căreia platforma online cu care lucram avea o serie de limitări care erau inconveniente puternice atât pentru voi, cât și pentru noi. Astfel, începând cu luna septembrie am demarat un lung și anevoios procedeu de migrare. Deși nu s-a finalizat în 2015, ci abia în ianuarie, decizia de a ne muta o considerăm în continuare ca fiind una de bun augur care ne va ajuta enorm în comunicarea cu voi.

De asemenea, am extins protocolul https pe întreg site-ul, inclusiv pe blog astfel încât orice fel de informații veți introduce în cadrul magazinului, ele vor rămâne private față de orice ochi străin.

Tot în 2015, față de 2014, avem o echipă mărită care vă stă la dispoziție cu răspunsuri la întrebări, care se ocupă de consultanță și se asigură că produsele comandate ajung la voi exact când vă doriți.

Pe lângă Laura și Vlad pe care îi știți deja, suntem bucuroși să vi-i prezentăm și pe:

 Ștefan care se ocupă de IT, astfel încât navigarea în site să fie faină și lină,

✓ Iulian care se asigură că dacă există oriunde în stoc ceva ce vă doriți, va fi al vostru în cel mai scurt timp,

✓ Sorin, perfecționist în detalii tehnice și discuții despre amperi la telefon.

Uitându-ne în urmă, anul 2015 a fost un an frumos. Așa cum sperăm să fie și următorii. Însă totul a ținut de voi, de încrederea pe care ați avut-o în noi, iar în schimb, noi vă promitem să continuăm să învățăm și să creștem, să fim din ce în ce mai pregătiți.

 

În încheiere, vă dorim ce ne dorim și nouă, un 2016 minunat, să fie un an exact așa cum vi-l doriți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *