Idei & Recomandări

De 8 martie sarbatorim frumosul!

8 Martie este o zi în care sărbătorim femeile din viața noastră. Mama, soția, viitoarea mamă a copiilor noștri, viitoare soție, colega de la birou care îți zâmbește în fiecare dimineață sau vecina drăguță care îți ține ușa deschisă când ai brațele pline de bagaje. Pe scurt, sărbătorim toate femeile pe care suntem norocoși să le cunoaștem.

Este o zi în care devenim inventivi și căutăm cadouri pentru sufletul lor, când stăm jumătate de oră în fața a 10 buchete de flori ca să îl alegem pe cel mai frumos deși toate arată la fel. Dar cel mai important, este ziua în care le dăruim atenția noastră nedistribuită. Astăzi noi vom face cafeaua pentru ele, noi vom alege restaurantul lor preferat pentru cină, vom face ordine mai ales în lucrurile noastre ca să nu o mai facă ele.

Suntem bărbați și prin definiție nerecunoscători, cred că ăsta este și motivul pentru care este nevoie de o zi specială în care să mulțumim doamnelor și domnișoarelor din viețile noastre pentru tot ceea ce fac în fiecare zi și foarte des omitem să observăm.

Voi folosi acest post și în scopuri intern-organizaționale, pentru a spune La mulți ani! colegei noastre Laura, singura femeie suficient de curajoasă să lucreze cu noi, NeaKaișii de serviciu. Nu degeaba a botezat-o la un moment dat un client (și așa i-a rămas porecla), Madam Kaisă.

12814730_754661784633619_316017917395111888_n

Să ne trăiești și să strângi după noi mulți ani frumoși de acum încolo! Iar noi promitem că mulți ani îți vom dărui de 8 martie flori și bomboane (pe care ne vei lăsa să le mâncăm, evident), precum și mulțumiri calde pentru toate micile lucruri pe care le faci și crezi că nu le observăm.

O zi caldă și frumoasă tuturor Doamnelor și Domnișoarelor, iar voi, Domnilor, puneți mâna pe șurubelnița aia care așteaptă într-un colț să le reparați raftul de la dulapul cu pantofi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *