Despre noi

Ce găsești pe Neakaisa.ro?

Ni se întâmplă foarte des să fim întrebați ce vindem mai exact. Pentru o perioadă lungă, răspunsul nostru a fost: produse pentru casă și grădină. Adevărul este că avem foarte multe categorii care pot acoperi nevoi dintre cele mai variante ale casei și grădinii, însă am hotărât să fim din ce în ce mai preciși.

Astfel, am învățat să transformăm gamele noastre într-o poveste. Ușor, ușor a căpătat proporții măricele, dar povestea a devenit mai frumoasă. Pentru farmecul casei, vom începe de la coadă la cap, cu produsele cele mai noi, către cele deja veterane.

Ajungi acasă și abia aștepți să atârni pardesiul în cuier. Te descalți și pășești cu încredere pe gresia de pe hol veselă ca tine, ca să ajungi repede în sufragerie, să lași geanta pe masă, să pornești repede televizorul de pe comodă și să deschizi geamul ca să lași să intre liber aerul de primăvară.

238-single-default

După care te duci să te schimbi și îți aranjezi frumos hainele de peste zi în dulap și te pregătești de o după masă în grădină. Te duci la baie, îți așezi hainele pe vasul de wc pentru că încă nu ai cumpărat port prosopul atât de necesar și sari repede în duș. Revigorat, te aranjezi puțin deasupra lavoarului cât te uiți în oglindă să fii sigur că arăți pregătit de iarbă verde și fugi afară.

Ai pregătite la îndemână mașina de tuns iarba, trimmerul pentru zonele mai greu accesibile și foarfecele pentru trandafiri. Îți faci meticulos treaba și după ce este totul cosmetizat, iei o pauză, să bei un ceai rece în cana ta preferată în timp ce te relaxezi stând cuminte pe scaunele de grădină. Scanezi curtea, te bucuri că ești tu norocosul care trebuie să aibă grijă de ea și îți alunecă ochii pe grătar. Ce bine ar fi să facem o petrecere în aer liber weekend-ul acesta!

Între timp, grădina se udă singură pentru că ai o instalație beton de pompă submersibilă, furntunuri și spriklere. Știi că vara vei avea mereu bere rece, apă caldă la duș și presiune la apa din grădină pentru că, în caz de avarie, ai instalat un generator de curent cu automatizare. Dacă se întâmplă să pice curentul într-un moment inoportun, aproape că nici nu ți-ai da seama.

Te vei duce în bucătărie si vei folosi setul nou de cuțite să tai legumele pe care le vei lăsa la rece într-un castron. Toate astea în așteptarea ei acasă. Știai că va fi greu cu programul prelungit al ei pentru o lună, însă măcar este cald afară și poți să te relaxezi în grădină.

Cam aceasta este povestea noastră de vară. Însă suntem pregătiți pentru orice anotimp, avem produse alese pentru orice temperatură, inclusiv centrale termice, calorifere și convectoare. Ceea ce ne dorim foarte tare să vă amintim în încheiere este că în spatele fiecăruia dintre elementele enumerate mai sus stă o întreagă infrastructură. În portofoliul Neakaisă se regăsesc inclusiv aceste elemente mai puțin vizibile, însă extrem de importante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *