Idei & Recomandări

Cum alegi casa ideala pentru tine?

Alegerea casei ideale

Alegerea casei ideale este un e-book despre …căutarea unei locuințe!

Acest ghid practic este creat pentru a te ajuta să iei mai ușor una dintre cele mai importante decizii! Unde vei alege să locuiești este o parte importantă din stilul de viață pe care l-ai ales și se va regăsi în toate alegerile ulterioare pe care le vei face.

Poți descărca gratuit ebook-ul de aici.

Ce vei găsi în acest ghid: 

✓ Un set de întrebări care să te ajute să decizi dacă preferi un apartament sau o casă

12 criterii esențiale în evaluarea unei locuințe

Bonus: Actele pe care trebuie să le verifici pentru a fi sigur că achiziția este făcută în siguranță!

Bonus: O fișă pe care o poți printa și lua cu tine la fiecare vizionare pentru a face analiza chiar în timpul vizionării!

Ce spun cei care au descărcat e-bookul:

Am început căutarea unui apartament acum câteva luni și de fiecare dată era ceva care nu îmi plăcea! Soțul meu spunea că sunt pur și simplu pretențioasă, dar după ce am parcurs e-bookul mi-am dat seama că vizionam numai locații care erau foarte atrăgătoare dar care nu îndeplineau cele mai importante criterii personale! De când am citit ghidul, toate vizionările decurg altfel, știu ce vreau și ce întrebări să pun!

Simona C.

–––––––––––

Fiecare vizionare se termina cu o discuție în contradictoriu pentru că niciunul nu știa ce vrea. După ce am citit ghidul i l-am dat și soției, iar acum putem înțelege mult mai ușor ce își dorește fiecare de la noua noastră casă și cum putem ajunge la un compromis pentru fiecare aspect!

Iulian M.

–––––––––––

Nu am foarte mult timp la dispoziție pentru a căuta apartamente. Mă ocup de regulă seara, după program când deja sunt obosit. După primele 3 vizite, mi-am dat seama că nu știu ce vreau și am lăsat căutarea pe plan secund. Alegerea casei idealem-a ajutat să înțeleg cât de important este să fiu critic și să aleg ceea ce mi se potrivește. Plus, completez fișa  de evaluare înainte să aleg dacă vizionez sau nu un apartament și încă o fișă în timpul vizitei. Economisesc foarte mult timp așa, văd numai apartamente care mi se potrivesc și reușesc să plec de la fiecare locație cu o părere obiectivă!

Sorin T.

One thought on “Cum alegi casa ideala pentru tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *