Apariții în presă

Povestea Neakaisa, spusa de start-up.ro

Laura, una dintre fondatorii lui Neakaisa.ro a fost invitată de start-up.ro să povestească despre ce facem noi aici. Deși inițial cu puține emoții, noi zicem că s-a descurcat admirabil!

 

În continuare, vom cita câteva pasaje, iar întregul articol poate fi urmărit aici: Startup-ul care îți decorează casa, la un click distanță

Neakaisă este un startup care poate fi definit ca un magazin online bun la tot ce înseamnă casă, grădină, decorațiuni etc. Te-ai mutat de curând și vrei idei și accesorii pentru noul cămin? Sau poate nu-ți mai place vechiul birou. Nu-i problemă. Neakaisă te rezolvă cu tot ce vrei.

Cei doi au avut ideea cu Neakaisă după ce au ajuns acasă într-o seară și au constatat că apa le ajungea până la glezne. Consultanții din supermarketul de bricolaj, nu au știut să le recomande nicio soluție: ”Începutul nostru a fost foarte amuzant. Modul în care ne-a venit ideea. Veneam într-o seară acasă, târziu, urât afară, toate cele. Când am intrat în sufragerie, am văzut apă pe jos de-un deget. Ceva nu era bine, evident, nu așa lăsasem casa când am plecat. Apoi am mers să vedem care a fost problema. Noi stăteam la etajul patru. Am început repede să curățăm tot ce se poate curăța. Apoi ne-am dat seama că pe peretele exteror curgea apă de pe acoperiș. Era rupt burlanul. A doua zi am mers la un magazin mare de bricolaj. Am încercat să vorbim cu un consultant care a sfârșit prin a juca leapșa cu noi. Ne-am plimbat o oră fără să găsim lucrul de care aveam nevoie. Am aflat ulterior că exista un kit care rezolva problema instant. Nimeni nu a știut să ne zică de el când aveam nevoie”.

”Pe termen lung, vrem să ne întoarcem la origini. Să facem un mic magazin de bricolaj cu tot cu consultanți calificați și competenți. Cât mai mulți ”Nea Caisă” (râde). De asemenea, ne dedicăm total fiecărui client. Când e nevoie, livrăm și noi, peronal, cu mașina. Chiar s-a întâmplat odată când am alergat prin oraș să ducem niște gresie cuiva căruia îi trebuia urgent. După ce s-a terminat totul, l-am invitat la noi, la o cafea. Am rămas prieteni”, a conchis tânăra antreprenoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *