Oh, căzile freestanding. O variantă de lux a amenajărilor clasice, o opțiune nu mereu practică dar întotdeauna insipirată! Au, ca orice lucru, dezavantajele lor, dar eu o să vă prezint 10 motive pentru care eu aș opta oricând pentru căzile de mijloc:

248-single-default

 

1. Spațiu! Toată zona liberă din jur și de dedesubtul căzii creează senzația de spațiu și de încăpere aerisită.

2. Forma. Curbele, liniile, unghiurile se vor potrivi perfect cu orice variantă de gresie și faianță. Vor adăuga stil și claritate întregii organizări.

3. Calitate. Pe lângă faptul că sunt frumoase foc, sunt foarte bine făcute, iar acest lucru se observă cu ușurință, fiind la vedere întreaga structură.

230252_616444731829565_8444606377228233160_n

 

4. Nostalgie. Pe mine mă duce cu gândul la un film alb negru, o baie cu multă spumă și câteva lumânări.

5. Se potrivește cu stilul modernist, dar și cu cel vintage. Și cu tot ce este între ele. Depinde doar de tine să o încadrezi în contextul tău preferat.

cada-novak

Drama. Spune o poveste de fiecare dată când treci pe lângă ea. Nu va fi niciodată plictisitoare.

7. Va fi atât de interesantă încât vei dori să stai cu ușa deschisă la baie. Ceea ce nu se prea întâmplă în mod normal, nu? Cu o cadă freestanding, baia nu va mai fi niciodată doar baie.

8. Fiecare duș îți va inspira un ambient de spa și relaxare.

9. Gresia și faianța vor fi la vedere. Doar nu ai petrecut ore întregi în fața calculatorului calculând și imaginând ca să nu le vadă nimeni, nu?

10. Este scuza perfectă ca să devii inventiv cu bateria și dușul. Numai imaginează-ți câte opțiuni există!

Alegerea unui model de cada freestanding tine si de preferințe personale, stilul pe care ți-l dorești și spațiul disponibil. Poți opta pentru variante minimaliste sau pentru cele retro, important este ambientul. Daca optezi pentru o cada freestanding, profita de fiecare ocazie pentru a o folosi. Este păcat să nu se bucure nimeni de ea.

novak-cada