Idei & Recomandări

De ce este bine sa ai intotdeauna o surubelnita la indemana?

Nu știm alții cum sunt, dar noi suntem mari fani board games. Ne place să ne petrecem serile de weekend cu prieteni, întrecându-ne în cine știe ce iscusințe. Astfel se întâmpla ca weekend-ul trecut să jucăm în deplasare. Ajungem, ne instalăm frumos la masa de jocuri în timp ce G. se duce agale către dulapul mare de pe hol ca să aleagă un joc potrivit ocaziei.

Întâmplarea face ca jocul să fie pe ultimul raft de sus, iar în urcarea pe scaunul de ajutor să agațe spătarul care a început să se revolte. Primul instinct al nostru a fost: nu ne panicăm, totul se rezolvă cu ușurință dacă ai o șurubelniță. Dar nu aveam. Am încercat cu un cuțit de bucătărie să strângem șuruburile, nimic. Aprofundăm:
– Adu-mi și-un ciocan!
– N-am!
– Adu ciocanul de șnițele!
– N-avem, Nu folosim.
– Adu-mi ăla de pisat usturoi!
– N-avem, nu mâncăm usturoi, nu știi?

Am renunțat la idee, l-am ajutat să mute scaunul rănit într-o parte și a rămas că se descurcă el. Șocul nu este că nu am rezolvat problema, se întâmplă adesea să nu reușim nici cu toate sculele din lume, doar că eu credeam că în fiecare din noi zace câte un mic NeaKaisă, mereu pregătit să declare război vreunui cui răzvrătit sau vreunui șurub pe cale să demisioneze din funcție.

Eu sunt și exagerat, nu înțeleg cum poți dormi liniștit dacă nu ai măcar 2-3 ciocane, 3-4 șurubelnițe drepte de diverse dimensiuni, 2 șurubelnițe stea, o ruletă și alte chestii elementare.

Morala? Dacă vă știți fără unelte în casă sau dacă aveți un prieten așa, dați o tură prin raionul virtual Neakaisă de scule și unelte și faceți un cadou practic cu prima ocazie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *