Idei & Recomandări

Micii nostri mesteri mari, suntem 1000

Suntem o mie. Dar, ce, vi se pare ca suntem multi? A, nu, nu vorbesc despre cati suntem in echipa. Atatia suntem pe Facebook incepand de azi. O mie de Nea Kaisa in cautare de unelte si solutii care sa deserveasca mai multor mii de idei si proiecte. Va multumim pentru generozitatea de care ati dat dovada in a apasa butonul de like. Suntem siguri ca un like reprezinta un vot de incredere pentru mesterul nostru si vrem sa va multumim si prin fapte, nu doar prin vorbe. Vom incerca sa rasplatim like-ul avand grija sa postam mereu pe pagina Neakaisa.ro cele mai noi promotii de pe site dar si sfaturi si idei pentru casa si gradina, izvorate din propriile noastre experiente in domeniu. Zic „incercam” pentru ca, daca in materie de proiecte DYI ne e greu sa ne punem de acord, sa nu credeti ca, atunci cand vine vorba de ce vrem sa postam pe facebook, lucrurile stau altfel.

Spre exemplu, acum cateva zile, ajungem la munca si eu intru sa fac o postare. Cu o zi inainte, ajunsesem acasa inghetata tun si ma intrebam daca nu cumva exista vreo solutie sa pornesc caldura cand plec de la munca si sa gasesc cald, sa nu mai tremur o ora cu telecomanda in mana, pana se incalzeste in casa. Dadusem peste un termostat wireless programabil si mi se parea ca am descoperit America si trebuie sa scriu despre asta. El a venit chitit sa posteze despre dezumidificatoare.

De trei zile ma toca la cap ca ne trebuie dezumidificator, ca e prea multa umiditate in casa, mai ales daca mai usuc si eu doi ciorapi in baie. Cui sa-i spui frigul bate aburul? Norocul meu a fost ca a sunat un furnizor si, cat a preluat el apelul, eu v-am putut povesti despre ce ma durea pe mine, despre necesitatea si eficienta acelui termostat. Intre timp mi-am dat seama ca puteam face doua postari si asta insemna mai multa informatie pentru voi. Dar, pe moment, am avut senzatia ca o singura idee poate fi castigatoare. Nu e deloc asa: ne dorim ca voi sa fiti singurii castigatori asa ca vom lasa orgoliile de-o parte. Daca o sa vedeti in aceeasi zi ca scriem si despre oale si despre rindele, sa stiti ca am trecut amandoi pe acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *