Idei & Recomandări

2015, presimt ca vom fi prieteni!

Iata-ne ajunsi pe 31 decembrie! Ma pregatesc sa rup (mental) si ultima fila din calendarul de pe birou, un calendar la care, uneori m-am uitat cu ciuda pentru ca zilele treceau prea greu in asteptarea vestilor, alteori voiam sa il implor sa mai dea o zi-doua inapoi ca sa apuc sa fac tot ce imi propusesem pentru saptamana in curs. Un nou calendar se va aseza in cateva zile in locul lui, cand ne vom intoarce la birou.

La multi ani si aveti grija sa nu va prinda Anul Nou cu bormasina in mana! Stim ca ati fi in stare!

happy_new_year___minions_wallpaper_by_mllelouve-d8ar13d

Azi ne despartim de 2014, anul in care noi, in ciuda tuturor discutiilor in contradictoriu care ne caracterizeaza, intr-o singura privinta nu ne-am contrat niciodata si asa ne-am realizat cel mai mare tel profesional, acela de a-i da viata lui Neakaisa.ro. S-ar putea spune ca 2014 a fost cel mai bun an al nostru insa ne ambitionam sa speram ca 2015 il va bate la capitolul asta. O sa il ajutam noi pentru ca, ultima zi din an, nu e prilej de a ne plange de mila pentru ce a fost rau in ultimele 12 luni, ci de analiza a punctelor in care am gresit, de privit inainte cu optimism. E momentul rezolutiilor de anul nou:

  • Ne dorim sa ramanem la fel de nelinistiti ca pana acum, sa ne bucuram de fiecare moment si sa investim increzatori de fiecare secunda.
  • Am vrea sa crestem, incet si natural, asa cum ne-am obisnuit, dar speram sa mentinem acelasi trend ascendent. Bineinteles, atat in plan personal cat si cel neakais.
  • Ne dorim sa il facem cunoscut pe Neakaisa.ro cat mai multor romani pasionati de mesterit, dornici ca fiecare lucru din casa si gradina sa treaca sau chiar sa iasa din mana lor.
  • Sa avem cat mai multe comenzi onorate cu success si, implicit, clienti multumiti
  • Sa avem in continuare delicioasele noastre discutii in contradictoriu pentru ca de acolo ne vin cele mai bune idei.
  • Sa ajutam cat mai multi oameni, dornici sa aplice pentru finantarea care ne-a ajutat pe noi, sa o si obtina.
  • Sa continuam sa cunoastem oameni faini (ca noi, evident). Uneori, cercul de oameni pe care il ai in jurul tau este un element vital pentru tot ce iti propui sa faci, iar daca reusesti sa creezi conexiuni cu persoane care gandesc la fel ca tine, ai toate sansele sa iesi invingator indiferent ce scop ti-ai propus.

Ce va uram voua? In plan personal, va uram tot ce ne dorim pentru noi: sanatate, putere de munca, prieteni sinceri si relatii nu perfecte, ci frumoase. In materie de proiecte, va dorim ca, in 2015, sa va iasa toate struna din prima dar sa aveti permanent de lucru pentru ca stim ca sunteti exact ca Neakaisa.ro: o zi in care n-ati batut macar un cui, e o zi pierduta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *