Idei & Recomandări

5 motive pentru care să integrezi o cada pe colt in baia ta

Dacă vă aflați în căutarea unor idei inspirate pentru a vă transforma baia într-un spațiu modern, descris de obiecte luxuriante, finisaje în tendințe și detalii rafinate, atunci suntem aici pentru a vă explica de ce o cadă de colț va face toată diferența în ceea ce privește aspectul general și funcționalitatea băii dvs.

Cu o parte frontală de obicei ușor curbată, un spațiu de destindere generos și caracteristici tehnologice revigorante, o cadă de colț se potrivește atât băilor mari, cât și celor mici. Venind într-o varietate de dimensiuni și lungimi pentru a se potrivi în orice configurație de baie, o cadă de colț este o modalitate sofisticată de a profita cu adevărat de fiecare centimetru al băii dvs., toate acestea aducând în același timp o senzație de SPA.

Avantajele căzilor pe colț

1. Economisesc spațiu

Căzile de colț devin o opțiune populară în multe băi. O alegere extrem de funcțională, cada pe colț este o modalitate ideală de economisire a spațiului și poate adăuga o notă de stil oricărei băi. În prezent, există o gamă largă de căzi pe colț disponibile, toate cu finisaje și forme diferite, ceea ce face ușor de găsit varianta ideală pentru a adăuga un farmec instantaneu băii dvs.

2. Maximizează spațiul pe podea

Indiferent dacă aveți o baie mică sau mare, căzile de colț sunt excelente pentru a maximiza spațiul pe podea și pentru a profita la maximum de baia dvs. Amplasarea căzilor pe colț lasă liberă secțiunea centrală a băii, permițând circulația liberă în acest spațiu. 

3. Utilizați mai puțin spațiu pe perete

Amplasarea căzii pe colț are ca rezultat mai mult spațiu liber pe pereți pentru alte elemente din baie, cum ar fi dulapurile suspendate. De asemenea, veți avea suficient spațiu pentru a monta un sistem de duș pe unul dintre pereți. Acest lucru oferă un plus care, din punct de vedere funcțional, vă va ajuta în acele dimineți aglomerate în care nu aveți timp de o baie în cadă.

4. Obțineți o zonă de relaxare perfectă

Căzile pe colț oferă, de asemenea, o zonă de relaxare minunată și același standard ridicat de confort și lux pe care l-ar putea oferi o cadă cu hidromasaj, de exemplu. Dacă doriți să vă modernizați baia și să-i dați un aspect complet nou, atunci o cadă pe colț poate adăuga o notă de frumusețe și eleganță, oferind în același timp un mediu relaxant în care să vă destindeți după o zi lungă. Căzile de colț disponibile în portofoliul nostru sunt o sursă de răsfăț de care oricine are nevoie în perioada contemporană. Acestea reușesc să transforme chiar și cea mai simplă baie într-o încăpere modernă, captivantă.

5. Prețuri accesibile

Cada pe colț este o alternativă populară și accesibilă la o cadă cu hidromasaj – nu este un secret că o cadă cu hidromasaj poate avea un preț mai ridicat. Gama căzilor pe colț disponibilă pe Neakaisa.ro aparține unor producători renumiți, este rafinată și dispune de o serie de forme și dimensiuni pentru a se potrivi unei varietăți largi de gusturi.

Tipuri de căzi de baie pe colț

Dacă sunteți interesat de cazi de baie pe colț, puteți alege următoarele modele din portofoliul nostru:

1. Cadă de baie triunghiulară 

Cada de baie triunghiulară este adesea primul tip care vine în minte atunci când te gândești la acest un model pe colț. Forma exterioară a acestui tip de cadă de colț este de cele mai multe ori rotunjită, iar designul său simetric oferă o ambianță atrăgătoare. Datorită formei sale interioare, există o mulțime de spațiu în colțul căzii pentru decorațiuni sau pentru obiectele de baie pe care este bine să le aveți la îndemână. 

Nu numai că aceste modele sunt izbitoare din punct de vedere vizual, dar folosesc, de asemenea, fiecare colț al camerei în mod optim, lăsând mult spațiu pe pereți pentru alte elemente de baie.

2. Cadă de baie cu formă trapezoidală

Ai nevoie să economisești spațiu, dar tot visezi la o cadă de baie? Atunci una dintre căzile noastre de baie trapezoidale pentru colț poate face ca acest vis să devină realitate. Datorită designului lor de economisire a spațiului, căzile de baie de colț trapezoidale sunt o soluție inteligentă pentru băile în care instalarea unei căzi dreptunghiulare nu este o opțiune din cauza modului în care este dispusă camera. 

Se poate economisi un spațiu valoros pe podea, deoarece acestea devin mai înguste la un capăt. Nu numai că se potrivesc adesea perfect în băi cu amenajări complicate, dar forma lor specială este, de asemenea, extrem de atrăgătoare din punct de vedere vizual și confortabilă. 

3. Căzi de baie dreptunghiulare

Acestea au forma clasică de cadă dreptunghiulară și este una dintre cele mai populare și moderne opțiuni. Designul acestor modele permite mai multe modalități de integrare, dar forma lor și conexiunile sanitare le fac o alegere perfectă pentru instalarea într-un colț. Designul acestora este simplu și minimalist, iar variantele disponibile sunt numeroase. 

Așadar, indiferent care este modelul potrivit pentru baia ta, căzile de colț atractive de la Neakaisa îndeplinesc cele mai înalte standarde, combinând designul de cea mai înaltă calitate cu funcționalitatea și durabilitatea excelentă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *