Gresie tip parchet
Idei & Recomandări

5 motive să alegi gresie tip parchet pentru baie

Parchetul este foarte popular pentru toate camerele casei, însă este o alegere dificilă pentru baie. Din cauza umezelii, a posibilelor scurgeri, este evitat pe bună dreptate. Se poate deteriora într-un timp record dacă nu este 100% rezistent la apă, așa că varianta nu a fost una foarte populară.

Recent, au apărut modele de gresie tip parchet care sunt perfecte pentru baie, hol sau bucătărie. Acest tip de gresie este o gresie normală, are exact aceleași avantaje cu variantele clasice, însă finisajul tip lemn transformă vizual întreaga încăpere.  Oriunde ai alege acest tip de finisaj, rezultatul este unul spectaculos.

Fie că vorbim despre stejar, cireș, pinul specific stilului scandinav, varianta de gresie tip parchet este o alegere inspirată.

  1. Ai multe, multe noi opțiuni

Gresie tip parchet
Vezi mai multe detalii despre Dalet Natura Wood aici

Gresia tip parchet deschide drumul pentru o multitudine de noi opțiuni pentru baie. Poți crea un ambient mult mai călduros și mai cozy cu o nuanță caldă de lemn sau poți opta pentru variante de alb sau gri pentru un stil scandinav.

Orice ai alege, gresia pentru baie nu va mai fi niciodată doar…gresie.

  1. Arată precum parchetul

Nu numai că arată precum parchetul, dar copiază perfect și textura. Conțin inclusiv mici imperfecțiuni pentru a părea cât mai reale. Ultimele tehnologii dezvoltate în materie de producție creează o replică perfectă pentru lemnul masiv. Un pas foarte mare în fața parchetului.

Acum poți avea aspectul lemnului, cu toate proprietățile tehnice ale ceramicii. Fără griji pentru întreținerea atât de costisitoare și anevoiasă a produsului natural.

Modelele de gresie tip parchet sunt  durabile, rezistente la pete și foarte ușor de curățat.

  1. Gresie tip parchet – Căldură și caracter

Pentru că baia este un spațiu de relaxare, folosirea lemnului are un efect calmant. Este călduros, are caracter și creează un ambient unic. Acum poate fi folosit și fără grija pentru perisabilitate cauzată de umezeală.

  1. Se potrivește oricărui stil al băii

Gresie tip parchet 2
Vezi detalii si preturi pentru gresie Dalet Natura Wood Oak aici

Atunci când alegi gresie tip parchet, te înscrii la o multitudine de oportunități de design. Creează un ambient călduros dar neutru care permite altor elemente să strălucească.

S încadrează perfect atât în băi scăldate de lumină naturală care caută un aer rustic, cât și în băi ultra-moderniste numai cu lumină artificială.

Sfat: Ca regulă generală, comandă cu cel puțin 3 plăci mai mult. Un aproximativ de 5% din totalul necesar. Păstrează-le și, în caz că se sparge vreo placă în timp, nu vei fi nevoit să cauți toată lumea în lung și în lat pentru o nuanță similară.

  1. Forme, culori și specii disponibile fără mentenanță

Gresie tip parchet
Vezi detalii si preturi pentru gresie Kerama Marazzi Macasar Beige aici

În ultimii 5-6 ani s-au dezvoltat foarte mult tehnologiile de producție. Plăcile sunt din ce în ce mai mari și imită din ce în ce mai bine textura naturală a lemnului. Diversificarea culorilor pe fiecare placă de gresie tip parchet creeză senzația de natural. Micile iregularități ale producției sunt foarte importante și, cu cât mai multe variații, cu atât calitatea producției este mai mare.

Și cea mai bună parte, nu necesită o îngrijire mai specială decât o cer plăcile ceramice clasice.

One thought on “5 motive să alegi gresie tip parchet pentru baie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *