Idei & Recomandări

La zapada, inainte!

Am avut vacanta, dar s-a dus

Inapoi la treaba am ajuns….

Nu stim daca ne-a iesit rima. Am incercat sa subliniem ca, in ciuda faptului ca regretam incheierea vacantei, suntem binedispusi si super-entuziasmati. Sa fie de vina si gimnastica de inviorare de azi de dimineata? Nu va imaginati ca, dupa atatea sarmale si cozonaci am dat iama in vreo sala de sport. Pur si simplu, am fost nevoiti sa ne deszapezim masina. Partea si mai proasta e ca, am avut de deszapezit si iesirea din parcare. Un nene cred ca a incercat sa isi faca derdelus in fata masinii noastre, din zapada pe care o daduse jos de pe automobilul sau. Zau ca ar fi fost buna o freza de zapada dar ne-am descurcat si la lopata. Posibil sa se lase cu febra musculara.

deszapezire-freza-zapada

Suntem gata de treaba, totusi. Dupa cum va spuneam intr-o postare anterioara, vrem ca 2015 sa fie anul lui Neakaisa.ro pentru toti mesterii din tara asta. Cam cum este pentru chinezi anul caprei de lemn. Exact cum am banuit, pasiunea voastra pentru proiectele ce tin de casa si gradina nu si-a luat vacanta, motiv pentru care, comenzile au continuat sa soseasca si in perioada sarbatorilor. De astazi, noi, furnizorii si curierii, ne reluam activitatea normala si, in cel mai scurt timp, va veti primi produsele. Stim sigur ca aveti nevoie de scule noi acum dupa sarbatori, cand e atata treaba de facut; ca dupa vacanta.

Am inceput sa adunam comenzile pe 2015. Se anunta un an cu planuri mari pentru multi si ne bucuram ca vom contribui si noi la asta. Ne propunem sa fim acolo cu informatii pentru constructii si amenajari. Plus produse necesare in a construi o casa, a amenaja o camera, a moderniza instalatia de apa si gaz, a schimba cada cu o cabina de dus sau a va amenaja cea mai frumoasa gradina de pe strada.

Pana si mutarea unui tablou de pe un perete pe altul, e tot un proiect pentru casa. E nevoie de un plan si de calcule ca sa vezi unde il pui, e nevoie de o masina de desurubat ca sa scoateti autofiletantul din pozitia initiala, de o bormasina cu percutie pentru a da gaura noua, de ruleta pentru a masura distanta fata de podea la care vreti sa asezati tabloul, de masina de masina de insurubat ca sa puneti un autofiletant nou in care sa prindeti tabloul.

Pe sistemul „numai cine nu munceste nu greseste”, numai cine nu mestereste nu stie de cate echipamente ai nevoie si de cate sfaturi care sa iti faca munca mai usoara, indiferent de amploarea proiectului. Ca s-o spun mai direct, si noi avem un tablou de mutat in birou asa ca, si anul acesta, vom invata din propriile experiente si vom fi gata sa ii ajutam si pe altii cu produsele de care noi am avut nevoie si cu informatiile pe care noi le-am acumulat in incercarea de a ne duce proiectele DIY la bun sfarsit. Asta ne face sa zambim si sa pornim cu incredere in 2015, increderea care vine din certitudinea ca noi nu inventam nevoi ci suntem aici pentru a raspunde celor care apar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *