Apariții în presă

Chinezu vorbeste despre povestea lui Neakaisa.ro

Astazi a fost publicat un articol despre noi, un articol care ne bucura foarte mult si pentru care ii multumim lui Cristian China Birta. Nu e genul de articol care incearca sa ne promoveze ca afacere, ci ca oameni care stau in spatele proiectului Neakaisa.ro si il puteti citi aici.

Articolul cuprinde o scurta prezentare a drumului de la ideea de Neakaisa.ro la lansarea magazinului nostru online dedicat casei si gradinii dar si o invitatie la evenimentul pe care am vrut sa il organizam pentru voi, cei care aveti o idee care poate deveni o afacere online de success, dar nu detineti toti banii necesari.

Cei care ne cititi frecvent, stiti deja  ca noi am reusit sa punem acest magazin pe picioare ca urmare a unei finantari tip SRL-D. Si voi puteti obtine aceasta finantare nerambursabila si multi dintre voi nu stiti nici cum, nici de unde. In articolul de pe blogul lui Cristian China Birta, alias Chinezu, cum este el cunoscut in blogosfera romaneasca, am fost invitati sa vorbim despre cum nu ne-am dat batuti la prima respingere a proiectului si ne-am refacut calculele depunand o contestatie al carei raspuns ne-a fost favorabil, cat de mult a insemnat ca am avut in spate o echipa de consultanti buni, despre cat dureaza pana faci, depui si afli rezultatul proiectului si despre cum, dupa toate lunile in care noi am luptat cu birocratia din Romania si ne-am ros unghiile in asteptarea raspunsurilor, ne-am gandit sa devenim „informatorii” vostri.

Alaturi de partenerii nostri, ContentSpeed si Just-Ideas (consultantul finantarii), va invitam la evenimentul din 4 februarie 2015 (detaliile le gasiti pe pagina de facebook dedicata). In cadrul lui, veti afla mult mai multe despre aceasta modalitate de a finanta un start-up, informatii care ne-ar fi fost de folos si noua, daca le-am fi avut de la inceput.

Vom discuta despre conditiile care trebuie indeplinite pentru a putea aplica la finantare, despre ce inseamna si care sunt beneficiile unui SRL-D, despre cati bani va sunt necesari in afara celor primiti prin finantare si cum ii puteti obtine, despre unde si cand trebuie sa va depuneti proiectele.   Cei care nu vor putea participa fizic, vor putea urmari, ce se petrece si ce se discuta le eveniment, prin Skype (gasiti adresa pe pagina evenimentului). Pana atunci, tinem legatura pe facebook si pe forum-urile de profil, pe unde ne-am imprietenit. Finantarea pentru sustinerea unei idei de afaceri in domeniul e-commerce e o aventura si, ca in orice alta aventura, e recomandat sa pleci bine echipat.

De data asta, echiparea tine de informatii, informatii pe care le poti afla la evenimentul la care noi, parintii lui Neakaisa.ro, te asteptam cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *