Idei & Recomandări

Oricate proiecte, o singura gama Dremel

Categoria de scule electrice si DIY e printre cele mai iubite de pe site. Ne indica asta numarul mare de comenzi de produse din categoria mentionata. Totusi, un nou episod din viata noastra, ne-a facut sa realizam ca e loc si de mai bine si, asa, am adunat si lansat pe site si gama de scule si accesorii Dremel, cu ajutorul carora, mesterii prieteni cu Neakaisa.ro, vor putea realiza sau finaliza o multime de proiecte utile si, in acelasi timp, frumoase.

Cand am aflat prima data despre aceste produse? Anul trecut de Halloween, fuseseram invitati de niste prieteni la o partida de sculptat dovleci. Eram mai multe cupluri si fiecare avea un dovleac de „insufletit”. Al nostru a iesit cel mai urat si desi Vlad o sa se supere ca am scris asta, este momentul sa facem fata realitatii.

minidremelwork

Fie vorba intre noi, eu nu m-am considerat vinovata pentru ca eu am dat indicatiile extreme de clar. El era pe partea de practica. Mai in gluma, mai in serios, prietenii ne-au recomandat ca, pentru urmatorul Halloween, sa venim pregatiti cu o unealta Dremel care sa ne ajute sa sculptam dovleacul in asa fel incat sa nu se mai confunde ochii cu gura si nasul cu urechile.

Cand am ajuns acasa, am cautat mai multe informatii despre aceste scule electrice Dremel si am descoperit cate chestii grozave puteai face cu ele, unele fiind chiar multifunctionale si servind mai multor activitati si tipuri de proiecte, prin simpla schimbare a accesoriilor din dotare.

dremel-dust-blower-attached-to-4000-rotary-tool

Astfel, cu Dremel 3000, pe care prietenii ni-l recomandasera pentru sculptat dovleci, puteam taia chiar si fier si grava pahare. Atunci mi-a venit ideea ca, din niste tevi canalizare pe care le aveam in debara, sa il pun pe Vlad sa faca niste ghivece. Aveau diametrul perfect si, cu astfel de unealta, devenea simplu sa le taie, sa le slefuiasca marginile si sa foloseasca un pistol de lipit pentru a le lipi fundul. Mai mult decat atat, as putea, cand le termina de realizat, sa ma ocup eu putin de partea estetica si sa gravez pe ele niste modele dragute.

Asa a inceput popularea site-ului cu aceasta noua gama de produse, capabile sa serveasca o multitudine de proiecte DIY ce tin de casa si gradina.

Cu ele poti face totul, de la taierea fierului(de la suruburi pana la bare de fier), slefuirea lemnului pentru a obtine finisaje de calitate in realizarea unui mobilier de gradina – de exemplu, personalizarea unor obiecte prin operatii de gravura, incrustare sau chiar lipirea de diverse obiecte.

Gama Dremel face mai usor lucrul mesterilor de tot felul, indiferent ca lucreaza cu lemn, fier, sticla sau plastic, fie ca vor sa creeze obiecte utile de tipul unei banci sau a unui ghiveci sau sa dea viata unor elemente pur decorative si podoabe. De acum, la gasiti pe toate pe Neakaisa.ro: unelte compacte, unelte multifunctionale, masini-unelte, produse hobby Dremel, toate impreuna cu accesoriile necesare pentru a va usura munca in proiectele pe care le-ati gandit pentru imbunatatirea confortului si a aspectului casei si gradinii. Vlad intelege mai bine cuvantul „usura” pentru ca, pana acum, ii era greu sa isi imagineze cum o sa faca el ghivece din teava de canalizare.

Cosmarul a luat sfarsit si acum abia asteapta un week-end liber ca sa puna in aplicare ideea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *