Idei & Recomandări

Baia Ideal Standard – de la concept la operă de artă

Unde`s mulți, puterea crește. 

Încă nu ne-am dezmeticit complet după lansarea showroom-ului. Profităm că încă suntem încărcați cu energia evenimentului și ne tragem sufletul ca să povestim și despre cei fără de care conceptul nu ar fi fost complet.  

Ne îndreptăm toată atenția către Ideal Standard România, parteneri de concept și implementare, dar și spre povestea lor legată de showroom-ul Neakaisa.ro.  

Una dintre cele mai provocatoare băi, cu formă atipică și concept wow, a fost primită cu entuziasm și brațele deschise de Ideal Standard.  

Faptul că tocmai un astfel de tip de baie le-a fost dedicat nu este întâmplător.  Încrederea pe care o avem în partenerii noștri și în puterea lor de adaptare în fața oricărei provocări ne-a făcut să îi cooptăm în mod special pentru amenajare.  

Având privilegiul de a se bucura de gama premium Atelier,  încăperea a prins viață datorită modelelor multicolore ale lavoarelor Ipalyss completate de bateriile impresionante Conca, Joy și Extra

Nu doar colecțiile expuse merită un loc special sub reflector. Ultimele săptămâni de dinainte de lansare, ne-am simțit colegi de birou, ceea ce a fost foarte fain. Cum nicio amenajare nu merge fără năbădăi, a fost nevoie să conlucrăm foarte, foarte îndeaproape pentru a finaliza în timp util, la calitatea pe care toți ne-o doream. Unde-s mulți puterea creste, nu-i așa? 

Cine se aseamănă se adună. 

Spune un proverb. Lăsând la o parte zicala propriu-zisă și proiectând pe realitatea unui șantier, realizăm că de fiecare dată când spunem showroom Neakaisa.ro, fix la asta ne referim. Relația cu Ideal Standard România se bazează pe același principiu, acela de a aduce mai mult decât produse în universul altor persoane. Și tipul acesta de relație se reflectă în mai mult decât simpla colaborare Neakaisa.ro – Ideal Standard, ci se extinde. 

Alexandra Șerban de la Kind Studio, arhitecta care a conceput amenajarea, a fost extrem de entuziasmată atunci când i s-a dat vestea ca va amenaja o baie dedicată Ideal Standard. Portofoliul extins de produse al acestora i-a permis să realizeze unele dintre cele mai pretențioase concepte. Fiind deja foarte familiarizată cu produsele Ideal Standard, selectarea și aranjarea lor în spațiu au depins doar de viziunea creativă a arhitectei. 

Există o rețetă? S-ar putea să fi descoperit noi una. Un producător cu game variate de produse și deschidere către colaborări inedite, alături de una dintre cele mai kind arhitecte. Le pui la dispoziție o baie complexă, iar rezultatul vorbește de la sine. 

Suntem o echipă care și-a propus să facă lucruri mărețe” spunea Adriana Ianculescu, marketing manager Ideal Standard România, în interviul pe care l-a dat pentru cronica lansării showroom-ului, iar noi nu o putem contrazice. Produsele care ne încântă privirile și care pot fi adaptate ușor în mai multe stiluri de design, îmbină atât de plăcut funcționalitatea și frumosul.   

Mai jos poți vedea interviul Adrianei. 

Pentru că limita a fost cerul, dar nimic nu se întâmplă fără muzică, CD-ul compilat special de Ideal Standard pentru lansare a fost unul dintre vedetele evenimentului. 

Imperfect, normal. Sunt un milion de lucruri pe care la următoarea lansarea de showroom le vom face mai bine, dar alegerea partenerilor noi zicem că ne-a ieșit excepțional din prima.  

Pentru cei care cântă în baie, lăsăm aici link-ul cu piesele de pe CD: https://spoti.fi/3q1ODh0

La pomul lăudat, SĂ TE DUCI CU SACUL!  

De ce Ideal Standard? Pentru că, pe lângă abordarea profesionistă cu care au tratat întreaga colaborare, produsele expuse se integrează perfect în conceptele a 6 din cele 11 băi amenajate. De la colecția Atelier care ne încântă cu unele dintre cele mai inedite lavoare și până la conceptul Silk Black care îl are ca reprezentant în showroom pe nimeni altul decât varianta negru mat a prea bine cunoscutului vas de toaletă Tesi.  

Ideal Standard România oferă o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește obiectele sanitare. Lavoare cu diverse dimensiuni și forme, vase de toaletă cu tehnologii avansate și baterii de baie în diferite stiluri și finisaje. Opțiunile sunt infinite iar partea cea mai grea este că vei avea de amenajat o singură baie. 

Povestea continuă 

Din dorința de a înțelege și de a fi mai aproape de toate nevoile clienților, alegem cu mare grijă obiecte sanitare de calitate, cu design deosebit. Ne suflecăm mânecile și trecem la treabă, fiind gata să explorăm împreună, următoarele game pe care Ideal Standard le va lansa. Avem convingerea că ne vor impresiona, ca de fiecare dată. 

Ce anume sparge barierele timpului? După experiența amenajării primului showroom, am spune: amintirea, experiența și oamenii care ne-au fost alături. Noi suntem convinși că alături de oamenii potriviți poți crea o experiență care va lăsa în urmă o amintire faină. 

Cu timpul, produsele din showroom se vor schimba conform tendințelor, ce va rămâne însă neschimbată va fi relația creată pe parcursul întregului proces. Provocările de la tot pasul nu ne-au făcut să renunțăm, din contră, ne-au convins că, împreună, întotdeauna vom gasi soluții creative. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *