lavoar suspendat
Idei & Recomandări

Cum alegi lavoarul potrivit pentru baia ta?

Este foarte greu să alegi lavoarul potrivit pentru tine, chiar și atunci când ai un ghid complet despre tipurile de lavoare. Ca să poți lua mai ușor decizia, am conceput câteva întrebări. Răspunzând la ele vei afla ce lavoar îți dorești și în același timp ți se și potrivește:

  1. Cât de mare este baia?

Verifică dimensiuni exacte, nu aproxima! Ia o ruletă de aripă și măsoară exact care este aria pe care dorești să montezi lavoarul potrivit. Așa vei ști exact dacă o chiuvetă se va potrivi în locul unde ai planificat-o!

  • Ce tip de robinet preferi?

Poți să îi spui robinet, poți să îi spui baterie pentru baie, dar tot important rămâne. Sunt zeci, sute, poate chiar mii de variante care vin în toate dimensiunile și formele. Nu alege o baterie mică de tot pentru un lavoar mare rău sau vice-versa. O să arate exact așa cum nu îți dorești să arate! Convinge-te că stilul se potrivește (clasic, minimalist, modern, etc). Iar în final verifică dacă lavoarul și bateria se potrivesc din punct de vedere al instalării (dimensiunea găurilor de montaj).

  • De cât spațiu de depozitare ai nevoie?

Am povestit câte ceva despre avantajele și dezavantajele tipurilor de lavoare, dar vom relua: dacă ai nevoie de mult spațiu de depozitare, optează pentru lavoarte care permit montajul unui dulap. Pentru un lavoar pe blat sau incastrat.

  • Ce stil îți place și ce lavoar s-ar potrivi?

Sunt foarte multe alternative. Așa că trebuie să îți placă. Bun, să fie ok și din toate punctele de vedere enunțate mai sus, dar trebuie să existe un declic. De ce? Pentru că în baie îți începi ziua și închei seara. Ceea ce înseamnă perioade foarte importante din ziua ta, momentele cheie care te pregătesc să cucerești lumea și cele în care te pregătești de un somn odihnitor.

4 thoughts on “Cum alegi lavoarul potrivit pentru baia ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *