Idei & Recomandări

Cum alegi o cabina de dus cu hidromasaj?

Nu cred ca avem un an de cand am renovat baia. Am stat atunci doua saptamani sa dezbatem daca punem cada sau cabina de dus si, intr-un final, am cedat eu pentru ca riscam sa ne prinda vara cu baia neterminata. Toate argumentele mele in favoarea unei cabine de dus erau egale cu zero. S-a votat democratic (de catre Laura) ca punem cada si cada a fost.

Am tacut din gura si am executat, multumind cerului ca nu a cerut si faianta roz. Ei bine, cine credeti ca s-a sucit acum si vrea cabina de dus?

Ati ghicit personajul. Inca din prima saptamana in noua baie, am simtit ca era tentata sa isi marturiseasca pacatul cu un ai avut dreptate ca acea cada aleasa de mine o sa ocupe prea mult loc dar, ca toate femeile, ar fi preferat sa ma puna sa montez WC-ul in hol decat sa admita ca a gresit.

Week-end-ul trecut, dupa o scurta escapada la munte, intr-o pensiune in a carei baie ne-am bucurat de toate avantajele pe care le ofera o cabina de dus cu hidromasaj, Laura a decis (in aceeasi maniera democratica, votand singura) ca vom avea si noi o cabina de dus ca aceea, mai ales ca citise ea despre cat de benefic este hidromasajul pentru circulatia sangelui.

Credeti ca are sens sa ii spui unei femei ca tot ea a fost cea care a cerut anul trecut o cada imensa, sub pretextul ca in ea se poate relaxa cu o baie cu spuma si lumanarele? Nu.

Acum i-a trecut de baie cu spuma si atmosfera romantica si solicita hidromasajul unei cabine de dus de care sa se bucure ascultand muzica la radio. Mai mult decat atat: se pare ca eu sunt vinovat ca ne-am ales cu o cada atunci. Cica, prin abtinerea mea de la vot, am fortat-o sa ia singura o decizie. Cu riscul de a o lasa sa creada ca se face totul dupa bunul ei plac, parca n-as spune nu ideii de a transforma iar baia in mini-santier si a monta, in locul cazii mult prea mari, cabina de dus pe care si eu mi-o dorisem initial.

Eu oricum sunt genul care prefera baile scurte si ma gandesc si la cat de relaxant ar fi sa ma bucur in fiecare seara de masajul energic al jeturilor de apa calduta. O mai tin pe jar cateva zile pana sa imi dau acordul. Intre timp, poate mai negociem si schimba si covorasele alea care ma zgarie pe retina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.