Despre noi

Cum poti renova cu pana la 10% mai ieftin

Am mai povestit pe blog despre costurile unei renovări care cu siguranță nu sunt mici. Dar am zis că este un moment oportun să ne gândim la cum poti renova optimizând costurile, astfel încât raportul calitate-preț să fie cât mai bun.

Cel mai mare cost îl reprezintă materialele folosite. De regulă, cu cât îți dorești o calitate mai bună sau modele mai nonconformiste cu atât va crește. Însă acest stigmat s-a schimbat odată cu apariția internetului și a comerțului online. Uneori, chiar dacă ți se pare că modelul pe care îl dorești este exotic, poate să nu fie, să facă parte dintr-o gamă medie a unui producător nu excesiv de scump. Acum poți afla cum să-ți organizezi lista de cumpărături și cum poti renova făcând un simplu search pe Google.

creative-technology-min

Atenție!!! De cele mai multe ori economia nu se face din prețul cel mai mic! Trebuie să fii atent la mult mai multe aspecte înainte de a alege de unde vei achiziționa produsele pentru casa ta.

  • Condiții de livrare. De regulă, magazinele online au o valoare pe care dacă o atingi transportul devine gratuit! Trebuie să fii atent totuși să nu existe clauze speciale din cauza cărora anumite categorii să nu beneficieze de acest avantaj. Dacă ești hotărât să achiziționezi mai multe produse de la același comerciant, ai șanse ca transportul să fie nu numai gratuit, dar și potrivit nevoilor tale.

Ce înseamnă nevoile tale atunci când este vorba despre transport? În primul rând înseamnă să primești produsele în timp. Dacă ai trecut printr-o renovare recentă știi că nu este nicio afacere să cumperi toate cele necesare de la început pentru că va deveni un coșmar renovarea în jurul cutiilor cu produse. Un transport croit pe nevoile tale este cel care îți va aduce produsele în etape, în funcție de etapa la care ai ajuns cu renovarea, fără să existe costuri suplimentare sau ascunse. De asemenea, este bine de știut că pentru comenzi cu valori mai mari, ai foarte multe șanse să obții un discount care se menține chiar dacă livrarea produselor se face treptat.

În al doilea rând, la transport ai nevoie de deschidere colet. Dacă primești o serie de produse și nu ai deschidere colet riști să ai o surpriză mai puțin plăcută în momentul în care vei deschide cutiile. Nu neapărat pentru că primești alte produse sau ai luat vreo țeapă, ci pentru că uneori produsele fragile se sparg la transport. Dacă nu le poți verifica la livrare, există posibilitatea să fie nevoie să achiziționezi o nouă tură ceea ce duce evident la creșterea bugetului alocat renovării.

  • Poți să economisești foarte mult timp pe care l-ai dedica unui research dacă ai găsit un partener cu care să existe o colaborare. Dacă întâmpini o problemă sau ai o nelămurire legată de orice aspect al renovării, poate să îți ia chiar și câteva zile să găsești o soluție. Dar dacă lucrezi cu un comerciant serios, este suficient să dai un telefon și să obții toate informațiile necesare pentru a lua decizia cea mai buna.

Nu uita că atunci când este vorba despre amenajări interioare, timpul la propriu costă bani pentru că toată echipa de meseriași se poate bloca până să primească un răspuns definitiv de la tine!

  • Nu în ultimul rând ar fi bine să menționăm și discount-urile pe care le poți obține. Pe lângă cel care are o relație strânsă cu valoarea comenzii, poți să profiți de anumite perioade de reduceri precum Black Friday. De exemplu, la acest capitol noi lucrăm după următorul sistem: există foarte multe reduceri false în piață. Toată lumea este conștientă de acest lucru, așa că am luat decizia să nu facem reduceri generale doar de dragul de a face reduceri, ci să ne concentrăm pe produsele de care aveți nevoie.

Astfel, cu 2 săptămâni înainte de Black Friday  vom avea o secțiune deschisă de comentarii în care ne spuneți de ce anume aveți nevoie, iar noi vom încerca să ajungem la un super preț pentru voi!

Cum poti renova

Dar chiar și fără Black Friday, periodic există discounturi și promoții pe categorii de produse. Sfatul nostru legat de cum poti renova este să începeți să faceți prospectarea pieței din timp, astfel încât să puteți vedea dacă există variații de preț și care sunt discount-urile.

Pe scurt, dacă ai transportul asigurat până acasă, siguranța că primești ce trebuie prin opțiunea de deschidere colet, prețuri ok și posibilitatea unor discounturi, ajungi să economisești chiar și 10% din valoarea totală a produselor necesare renovării. De asemenea, cu o logistică bine pusă la punct, ai chiar mai multe șanse să economisești din sumele pe care le ai de plată către meșteri. 😉

One thought on “Cum poti renova cu pana la 10% mai ieftin

  1. Eu am renovat acum 2 ani și a fost un coșmar! În total am dat cu peste 20% decât ceea ce plănuisem inițial! Sfatul meu este să vă faceți temele mult și bine înainte să vă apucați ca să nu vă treziți într-un impas în ultimul moment!

Leave a Reply

Your email address will not be published.