cum sa platesti mai putin la intretinere
Idei & Recomandări

Cum sa economisesti cu incalzirea in pardoseala?

Sa ai o casa calduroasa iarna si racoroasa vara este in top 5 prioritati pentru toate casele. Dar cum poti atinge acest confort?  Cand vine iarna apare si stresul legat de caldura. Cu cat este mai cald in casa cu atat facturile sunt mai mari? Te gandesti ca nu va fi atat de cald pe cat iti doresti dar facturile vor fi mari? In zilele noastre, optiunea cea mai buna pentru a incalzi in timpul iernii o casa asa cum iti doresti este incalzirea in pardoseala.

economisire-incalzire-in-pardoseala

Sistemele de incalzire prin pardoseala utilizeaza apa ca agent termic. Procesul de incalzire se realizeaza in general la 50°C. Daca vrei sa ai ca si sistem de incalzire un boiler cu randament ridicat de condensare, de pompe de caldura trebuie sa stii ca incalzirea prin pardoaseala poate fi deservita si de aceste boilere.

Incalzirea in pardoseala, avantaje

Incalzirea in pardoseala este foarte utila si deloc costisitoare. Practic, investind la inceput  intr-un astfel de sistem, desi va parea o investitie mare, in timp cheltuiala se va amortiza. Daca va intrebati care sunt avantajele incalzirii in pardoseala, noi va expunem cateva avantaje majore de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti incalzirea in pardoseala. Astfel:

  • Caldura va fi distribuita prin pardoseala si practic tevile de caldura nu sunt vizibile si nici nu incurca zona. Este o alegere buna mai ales daca locuiesti intr-un apartament mic si nu stii cum sa iti decorezi casa astfel incat sa ai cat mai mult spatiu liber.
  • Caldura emanata se distribuie foarte eficient prin casa si toate camerele vor fi calduroase. Nu conteaza ca vorbim despre baie, bucatarie, sufragerie sau dormitor, caldura se va simti la fel in toata casa.
  • Este o alegere buna mai ales daca ai copii. Se pot juca sau pot sta linistiti pe jos fara a exista riscul sa raceasca.
  • Incalzirea prin pardoseala poate fi adaptata atat pentru parchet laminat, piatra, gresie, mocheta, covor cat si pentru orice alt tip de finisaj al podelei. Indiferent de designul ales, poti alege acest sistem de incalzire.
  • Faci economie: Solutiile de incalzire prin pardoseala utilizeaza termostate inteligente care permit controlul temperaturii la nivelul podelei. Practic incalzirea se face de jos in sus si confortul termic se va atinge foarte usor.

Sistemele de incalzire clasice incalzesc camera de sus in jos si de aceea podeaua este mereu rece. Sistemul de incalzire in pardoseala este un sistem flexibil, accesibil din punct de vedere financiar si potrivit oricarui design ales.

One thought on “Cum sa economisesti cu incalzirea in pardoseala?

  1. Intradevar incalzirea in pardoseala este cea mai buna varianta pentru incalzirea casei. Poti vedea mai multe detalii si pe adriansarbescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *