Home / Design interior / Design interior – Stilul Rustic

Design interior – Stilul Rustic

Preferat în epoca modernă în zonele depărtate de oraș, stilul rustic readuce aproape de casă natura. Forma pură, curată și sinceră a naturii, lăsând-o să își desfășare liber frumusețea. De regulă, astfel de decoruri se regăsesc în arii liniștite, apropiate de cadrul natural – fie de o pădure, fie de un lac – și se bucură de șeminee pentru perioadele reci și umbră naturală pentru căldurile mari.

De ce este preferat de foarte multă lume și care sunt avantajele stilului, puteți afla din imaginile de mai jos, alături de care regăsiți detalii despre aspectele camerelor prezentate.

Stilul rustic este foarte apreciat mai ales în zonele friguroase care folosesc aspectul cald al materialelor folosite. Datorită accentului care este pus pe elemente naturale, cu un aer neprelucrat, stilul este foarte potrivit pentru zone rurale, de munte, case departe de oraș.

rustic-home-interior-design-impressive-with-photo-of-rustic-home-decor-fresh-at-gallery

Central, în toate încăperile amenajate în acest stil, se vor regăsi lemnul, piatra de râu nefinisată, uneori mergându-se până la paie, pământ, sau chiar arbori întregi.

vintage-rustic-home-decor

Materialele au o tentă nefinisată pentru a crea sentimentul de rustic, de neprelucrat. A se remarca în toate pozele grinzile îmbrăcate în lemn, șemineul sau chiar un perete întreg îmbrăcate în piatră.

awesome-rustic-home-interior-designs-13

 

 

 

Accentul cade pe imperfecțiunea elementelor (scorburi, pietre ciobite) care oferă un cadru intim și relaxat. Lumina naturală trebuie să regăsească în interior simplitate, sinceritatea decorului.

 

 

 

 

 

About Neakaisa.ro

Neakaisa este o echipă de oameni pasionați de online și de amenajări interioare care de peste 5 ani perfecționează alegerea produselor pentru casă și grădină. Pe blog, povestim despre cele mai noi tendințe, știri sau răspundem la unele dintre cele mai dese întrebări pe care le primim.

Check Also

Ghid pentru amenajarea unei băi în stil vintage

Stilul vintage este unul dintre trendurile cu cea mai rapidă ascensiune a ultimilor ani. Acesta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *