Despre Neakaisa & co.

Despre Nea Kaisă am auzit toți cel puțin o dată pe parcursul copilăriei. Este omul acela pe care îl chemi atunci când nu găsești singur soluția, al cărui nume îți este neclar dar al cărui competențe le cunoști dinainte.

Cam așa stă treaba și cu Neakaisă aici de față. Nu este un om, este o echipă dedicată lucrului pentru casă&grădină. Iar prin lucru înțelegem o alegere optimă a produselor necesare pentru diverse procese casnice. De la o renovare majoră, până la schimbarea caloriferelor sau vasului de wc.

De ce există Neakaisă? Pentru că nu mai există timp suficient să te plimbi pe peste tot sau să citești povești online despre lucruri pe care nu îți dorești să le cunoști. De aceea suntem noi aici, ca să îți răspundem fie la o întrebare punctuală, fie să sintetizăm succint pe blog informațiile necesare pentru a lua niște decizii în cunoștință de cauză.

Membrii echipei editoriale sunt:

Laura C. – povestește despre design, funcționalitate și how tos

Vlad S. – se ocupă de review-uri pentru produse

Costin L. – disecă fiecare element al unui întreg până înțelegem toți cum funcționează un hidrofor.

Pentru orice informații sau sugestii, suntem aici. Fie în secțiunea de comments, fie cu un mail către office@neakaisa.ro puteți lua legătura cu noi pentru orice întrebare la care nu găsiți răspuns. 🙂