Design interior

Grohe – design și funcționalitate pentru baie și bucătărie

Ca să începi o nouă zi plină de provocări sau să ca să te relaxezi și să evadezi din cotidian atunci când te întorci acasă, visezi să ai oaza ta de relaxare, unde asigurarea plăcerii pure a apei – „Pure Freude an Wasser” – este ceea ce îți dorești. Valoarea brandului Grohe, construită prin dedicarea pentru tehnologie, calitate și design, prin ceea ce reușește să ne transmită Made in Germany, este ceea ce ne garantează că produsele sale satisfac cele mai exigente și sofisticate cerințe ale noastre.

Fie că vorbim despre baie sau bucătărie, Grohe și-a propus să ne răsfețe, dar mai ales să ne îndeplinească dorințele prin categoriile de produse care pot fi soluția pe care o căutăm atunci când dorim să ne creăm un ambient de vis. Pentru baie găsești tot ce ai nevoie, de la baterii de lavoar, baterii pentru cadă sau duș, ori revoluționarele sistemele de duș, iar la obiecte sanitare Grohe găsești lavoare, vase wc și bideuri, dar și toate accesoriile de care ai nevoie în amenajarea băii. Pentru bucătăria ta, brandul Grohe aduce tot ce îți trebuie atunci când cauți o baterie inovatoare și fiabilă, o chiuvetă cu un design modern, un sistem de apă care îți va asigura apa filtrată, încălzită sau carbogazificată.

Prin tehnologiile dezvoltate, produsele Grohe îți asigură confortul deplin și garanția unei vieți de calitate. Asigură-te că produsele pe care le alegi pentru baia ta au încorporată tehnologia pe care ți-o dorești.

Grohe SilkMove ES (Energy Saving)

Specialiștii în tehnologie ai Grohe, prin dezvoltarea tehnologiei Grohe SilkMove care combină inteligent reducerea consumului de apă cu un control foarte ușor al jetului de apă, aduc o nouă experiență în folosirea zilnică a apei. Astfel, o baterie Grohe nu doar arată frumos, ci îți asigură o utilizare plăcută de fiecare dată.

Economia apei – EcoJoy

Bateriile de lavoar sau chiuvetă, bateriile de duș și cadă, parele de duș și rezervoarele de wc echipate cu tehnologia EcoJoy salvează resursele importante precum apa și energia, reducând consumul între 40 și 50%, fără a face vreun compromis din punct de vedere al confortului sau al designului. Mai puțină apă consumată cu o curgere perfectă a acesteia.

Baterii termostatate – tehnologia CoolTouch

Prin tehnologia CoolTouch ai siguranța că familia ta nu va fi expusă riscului accidentelor neplăcute prin atingerea suprafețelor fierbinți ale bateriilor. Astfel, toate bateriile de cadă sau de duș de la Grohe care au această tehnologie, prin dezvoltarea inovatoare a termostatelor pe care le conțin, asigură o răcire a corpului exterior al bateriei, astfel încât temperatura să nu fie mai mare de 38 de grade Celsius.

Citește mai multe despre baterii termostatate și avantajele lor.

Citește mai multe despre amenajarea băii tale.

Coloana de dus cu termostat Grohe Rainshower Smartcontrol 360

Grohe StarLight

Bateriile de lavoar au chiuvetă de la Grohe, prin tehnologia StarLight sunt construite astfel încât să-și păstreze aspectul mat sau lucios pentru perioade cât mai lungi de timp, iar tu să te poți bucura de aspectul plăcut și îngrijit al băii tale.

Igienă – Triple Vortex

Față de ceea ce îți oferă alte vase wc, sistemul Triple Vortex a fost conceput ca să creeze un jet puternic de apă care este eliberat în vas prin trei orificii care creează un vârtejul ce acoperă și curăță întreaga suprafață a acestuia. Eficiența în curățare și zgomotul redus, dar și consumul mic de apă, fiind necesari 3 litri pentru o clătire scurtă și 5 pentru una normală. Atunci când alegi un vas wc Grohe nu optezi doar pentru un design modern, ci și pentru o tehnologie superioară.

Ceramică Pureguard

Tehnologia Pureguard dezvoltată de producătorul german pentru produsele ceramice din gamele Euro și Cube constă într-un finisaj rezistent și strălucitor. Prin stratul antibacterian pe care acestea îl au se previne dezvoltarea bacteriilor și păstrează produsele curate.

Capace de toaletă cu Softclose și Quick Release

Modelele de capac de toaletă au prevăzut un mecanism de eliberare rapidă, care permite îndepărtarea ușoară în vederea curățării. Atât capacul cât și colacul permit închiderea discrete și fără zgomot, garantând zgomote neplăcute, eventuale deteriorări sau accidentări ale copiilor în cazul căderii bruște a colacului sau capacului.

Vas de toaletă Grohe Euro Ceramic Rimless Triple Vortex

Citește mai multe despre alegerea unui vas de toaletă.

Pentru o bucătărie de vis, Grohe vine cu produse performante și surprinzătoare, care-ți vor aduce plusul de confort și siguranță pe care dorești. Bateriile de chiuvetă pot fi considerate un vârf din punct de vedere al designului și al tehnologiilor pe care le înglobează. Prin Smartcontrol poți acționa bateria prin apăsarea unui buton, putând să faci asta când ai mâinile ocupate. Tehnologia Easytouch duce acționarea bateriei la un nivel care poate părea de domeniul SF, curgerea jetului de apă fiind controlată prin atingerea corpului bateriei cu mâna. Prin Footcontrol poți comanda bateria de chiuvetă atingând ușor cu piciorul unitatea de bază care se montează sub blat.

Baterie pentru chiuveta de bucatarie Grohe Eurocube

O scurtă istorie a brandului Grohe

Produsele Grohe au apărut pe piață în anul 1936, țintind o clientelă cu dare de mână care în aceea perioadă își permitea amenajarea unei băi după standardele moderne ale timpului. Proprietarul companiei, Frederich Grohe și-a dorit servirea clienților la cela mai înalte standarde prin dezvoltarea unor produse specific germane, care ofereau o calitate foarte bună, rezistență și durabilitate. În anii care au urmat sustenabilitatea, inovația și aspectul estetic au reprezentat puncte asupra cărora Grohe s-a concentrat cu mare atenție.

Calitatea, tehnologia, designul și durabilitatea sunt valorile de marcă ale Grohe care evocă angajamentul companiei de a crea experiențe memorabile clienților săi.

Sloganul Grohe „Pure Freude an Wasser” – înseamnă plăcerea pură a apei. Nu este o simplă declarație de marketing ci se bazează pe tot ceea ce a inovat și dezvoltat producătorul german de-a lungul deceniilor pentru o viață de calitate și produse excelente, adresate clienților săi. Toate acestea au fost confirmate de cele 240 de premii de design și inovare și de plasarea Grohe între cele mai durabile companii germane.