Despre noi

Devino afiliatul Neakaisa!

Internetul nu mai este ce era acum câțiva ani! Acum opinia ta contează mai mult ca niciodată, iar recomandările tale sunt super importante pentru cei care te urmăresc!

Ai opinii și îți place să le argumentezi? Ai un blog și îți place să scrii? Știai că poți face bani scriind? Dacă răspunsul este da la toate întrebările, suntem un match made in Heaven!

Noi, Neakaisa.ro, suntem proaspăt advertiseri în platforma Profitshare! Îți punem la dispoziții campanii interesante, bannere faine și prețuri foarte bune pentru toate produsele comercializate!

Dacă ai orice pasiune pentru casă și grădină nu va fi nicio problemă să găsești produse pe care să le promovezi cu plăcere. Neakaisa este foarte deschis și primește cu bucurie feedback, sugestii și, de ce nu, idei de campanii. Gamele de produse acoperă de la produse sanitare, categoria de amenajări interioare cu gresie, faianță, parchet și ferestre, chiuvete și baterii bucătărie, până la cei mai tehnici pentru care avem dedicate categoriile top seller de pompe, hidrofoare, generatoare, compresoare, utilaje agricole.

Texte pentru inspirație poți găsi oricând pe blog unde poți citi atât despre povestea Neakaisa, cât și despre produse, recomandări pentru casă și grădină, articole de design interior.

Noi îți suntem la dispoziție dacă ai nevoie de detalii legate de design sau tehnică. De asemenea, îți vom pune la dispoziție campanii unitare, pe baza cărora vom promova împreună în sistem de rotație produse din categoriile best-seller. Pe parcurs, să nu fii surprins de concursuri sau idei inovatoare.

Cum poți deveni afiliat?

Nimic mai simplu! Creează un cont de afiliat în rețeaua Profitshare și alege să promovezi produsele Neakaisa! Comisionul standard este de 5%, cu posibilitatea de comisioane preferențiale în funcție de vânzările generate.

Ce ai de câștigat?

În primul rând comisioane! Perioada de recurență este de 45 de zile, vizitatorul are astfel timp suficient la dispoziție să se transforme în client! Nu trebuie să îți faci griji că va reveni să cumpere după această perioadă, în mod normal timpul alocat unei conversii este de 20 zile.

Integrare organică a produselor în poveștile tale! Orice ai scrie despre casă, grădină, activitate curentă, își garantez că poți găsi produse care să se integreze perfect în decor. La fel, dacă ai un blog de nișă, vei găsi ușor o relație între subiectele tale și produsele Neakaisa.

Ce poți face pentru a promova produsele Neakaisă?

  • Poți scrie despre produse în unul sau mai multe site-uri proprii. Dacă scrii cu plăcere, cu siguranță va ieși foarte bine!
  • Poți insera link-uri în forumuri dedicate pasiunilor tale.
  • Pe rețele sociale, sau cum s-ar spune noul internet! Sub ce formă vrei tu, cu cât mai creativă, cu atât mai mare succesul!
  • Campanii plătite pay-per-click.
  • Newslettere către cei abonații tăi!
  • Bannere faine.

Pentru oricare dintre metodele de mai sus nu trebuie decât să inserezi și un link de afiliere and you are good to go!

Nu mai punem că suntem o echipă simpatică și mereu la dispoziția ta pentru orice informații suplimentare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *