Idei & Recomandări

Feedback Alegerea Casei Ideale

Când am scris ebook-ul Alegerea casei ideale, aveam speranțe mari că va fi un ajutor de încredere pentru cei care îl vor citi. Însă nu mi-am imaginat nicio secundă că vom primi atâtea telefoane cu mulțumiri și întrebări!

Mă bucur enorm că am reușit să venim în ajutorul vostru cu informațiile necesare alegerii unei case. Fiind o perioadă dificilă și solicitantă atât din punct de vedere fizic, cât și emoționant, faptul că mulți dintre voi v-ați rupt din timp ca să ne spuneți cât de mult v-a ajutat înseamnă mult pentru noi!

Pentru cei care încă nu au descărcat ebook-ul Alegerea casei ideale, am selectat cele mai faine review-uri:

Ce spun cei care au descărcat e-bookul:

Am început căutarea unui apartament acum câteva luni și de fiecare dată era ceva care nu îmi plăcea! Soțul meu spunea că sunt pur și simplu pretențioasă, dar după ce am parcurs e-bookul mi-am dat seama că vizionam numai locații care erau foarte atrăgătoare dar care nu îndeplineau cele mai importante criterii personale! De când am citit ghidul, toate vizionările decurg altfel, știu ce vreau și ce întrebări să pun!

Simona C.

–––––––––––

Fiecare vizionare se termina cu o discuție în contradictoriu pentru că niciunul nu știa ce vrea. După ce am citit ghidul i l-am dat și soției, iar acum putem înțelege mult mai ușor ce își dorește fiecare de la noua noastră casă și cum putem ajunge la un compromis pentru fiecare aspect!

Iulian M.

–––––––––––

Nu am foarte mult timp la dispoziție pentru a căuta apartamente. Mă ocup de regulă seara, după program când deja sunt obosit. După primele 3 vizite, mi-am dat seama că nu știu ce vreau și am lăsat căutarea pe plan secund. Alegerea casei idealem-a ajutat să înțeleg cât de important este să fiu critic și să aleg ceea ce mi se potrivește. Plus, completez fișa  de evaluare înainte să aleg dacă vizionez sau nu un apartament și încă o fișă în timpul vizitei. Economisesc foarte mult timp așa, văd numai apartamente care mi se potrivesc și reușesc să plec de la fiecare locație cu o părere obiectivă!

Sorin T.

Dacă te-am făcut curios, descarcă gratuit ebook-ul de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *