lavoar blat
Idei & Recomandări

Ghid de achiziționare a lavoarului cu montaj pe blat

Un lavoar cu montaj pe blat este un obiect sanitar sofisticat care se așază pe o suprafață plană, cum ar fi un blat sau o bază de lavoar. Este o unitate de sine stătătoare care nu este conectată la perete, iar instalația sanitară este ascunsă dedesubt, în mobilier. 

Aceste caracteristici îi accentuează și mai mult atractivitatea, transformându-l într-o adevărată piesă de design. În acest articol detaliat, vom examina diferitele stiluri de lavoare pe blat, avantajele acestora, cum se instalează și stilul de baterii compatibile cu acestea.

1. Forme de lavoare cu montaj pe blat disponibile

Lavoare pe blat dreptunghiulare

Un lavoar dreptunghiular pe blat este confortabil, funcțional și se potrivește perfect cu majoritatea stilurilor de design. Conturul dreptunghiular minimalist are un design simplu. 

Îți prezentăm mai jos un lavoar din compozit mineral, Rea Goya, cu un design frumos care va adăuga o notă de stil. Indiferent dacă decorul din baie este tradițional sau contemporan, vă puteți completa baia de vis cu acest lavoar pe blat de o eleganță izbitoare. Cele două caracteristici principale ale acestui model sunt accesibilitatea și instalarea facilă.

Lavoare pe blat pătrate

Un lavoar pe blat pătrat este o combinație fină de design de ultimă oră și inovație funcțională. Proporția perfect simetrică a acestui accesoriu ceramic reunește fără efort minimalismul, claritatea și precizia. Această piesă centrală unică arată minunat. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dimensiunea băii dumneavoastră, deoarece forma atemporală va completa o baie de orice dimensiune.

Lavoare rotunde pe blat

Un lavoar pe blat rotund are un aspect ușor curbat. Designul este simplu și potrivit pentru o baie descrisă de eleganță și armonie. Cu ajutorul unui lavoar rotund puteți crea o baie cu adevărat unică. Unele modele ale acestui lavoar extrem de durabil sunt prevăzute cu un strat de acoperire rezistent la pete.

2. Care sunt avantajele lavoarelor cu montaj pe blat?

Mai mult spațiu disponibil

Un lavoar pe blat este o variantă practică, deoarece obțineți ce e mai bun atât în ceea ce privește funcționalitatea, cât și stilul. Deoarece nu este nevoie să fixați un piedestal, de exemplu, puteți maximiza utilizarea spațiului în zona de sub lavoar, alegând ca și suport o bază de lavoar cu sertare. Veți avea astfel un spațiu în plus de depozitare.

O alegere contemporană elegantă

Ultimii ani au dus la schimbări neașteptate ale stilului de viață, mai ales în ceea ce privește confortul din propria locuință – multe persoane regândesc unele alegeri de design pentru a avea un spațiu de locuit mai plăcut din punct de vedere estetic. 

Aici este relevant să spunem că designul minimalist al unui lavoar pe blat completează viziunea unei băi moderne și contemporane. Un lavoar baie premium promite să ofere un sentiment de prospețime în baie. De asemenea, alegerea unor culori atrăgătoare îndeplinește dorința de a vă pune amprenta personală în amenajarea băii.

Mai puține scurgeri pe podea

Lavoarele pe blat au marginile mai înalte, iar acest lucru poate preveni excesul de apă care trece peste lavoar, pe blat/podea. Un lavoar pe blat poate fi de asemenea, mai spațios decât alte modele. 

3. Cum se instalează un lavoar pe blat?

Un lavoar pe blat beneficiază de o instalare foarte ușoară.

Nu trebuie să fixați lavoarul de un perete și nu este nevoie să ascundeți conductele sanitare. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dimensiunea blatului/dulapului de lavoar. O suprafață plană cu o gaură în partea superioară este suficientă. Asigurați-vă doar că baza poate susține greutatea lavoarului.

Lavoarul se poate fixa pe blat cu ajutorul siliconului sanitar.

4. Ce baterii de baie se potrivesc perfect cu lavoarele pe blat?

Baterii cu montaj pe perete

O baterie de lavoar montată pe perete completează un lavoar pe blat, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Cu toate acestea, este important să fixați bateria în punctul potrivit de pe perete, deoarece apa trebuie să atingă vasul la unghiul corect.

Alegeți o baterie de lavoar montată pe perete care oferă suficient spațiu pentru a-ți realiza activitățile zilnice de îngrijire. Pe neakaisa.ro aveți la dispoziție mai multe opțiuni cu forme minimaliste și design geometric, într-un finisaj cromat strălucitor, care garantează că vor face din bateria de lavoar un punct de atracție în baie. 

Baterii cu montaj pe blat înalte 

Bateriile de lavoar înalte se potrivesc în mod natural pentru lavoarele pe blat. Aceste variante promit mai mult confort, iar riscul de stropire cu apă este inexistent.

Deoarece există mai mult spațiu de manevră între pipa bateriei și marginea lavoarului, este ușor să creezi o armonie perfectă. Forma înaltă conferă un aspect elegant și impunător. Variațiile subtile de nuanțe disponibile pentru acest model înseamnă că aveți la dispoziție o mulțime de opțiuni dintre care puteți alege în funcție de stilul de amenajare. 

Puteți oferi băii dvs. o notă suplimentară de lux consultând portofoliul nostru de produse și alegând lavoarul perfect și bateria potrivită acestuia! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.