Idei & Recomandări

Moș Crăciun caută un cadou creativ?

În această perioadă toți încercăm să găsim cadouri potrivite pentru cei dragi. Pentru noi, cei mari, poate fi puțin mai ușoară alegerea, însă pentru cei mici poate să devină extrem de complicat. Cadourile trebuie să îi entuziasmeze, apoi trebuie să îi ajute să se dezvolte și, în plus, trebuie să fie și prietenos cu toate celelalte cheltuieli din perioada Sărbătorilor.

Datorită vouă, am descoperit un nou trend în rândul celor mici: au început să își dorească să creeze, să nu mai primească totul de-a gata. Este minunat pentru că îi ajută să își dezvolte imaginația și pot să descopere de foarte mici anumite înclinații. Printre ideile de cadouri noi propunem gama Dremel, mai ales pistolul de lipit.

În primul rând, este deosebit de ușor de folosit. Baghetele se introduc într-o fantă dedicată și aparatul va funcționa la simpla apăsare unui buton. Nimic mai simplu. Iar de aici, limita este imaginația. La scară largă este folosit pentru lipire efectivă: fie pentru crearea de mobilă, fie pentru fixarea unui sistem de prindere sau chiar repararea unor obiecte sparte.

Însă copiii au adus puțină creativitate și folosesc acest pistol de lipit pragmatic pentru a crea lucruri frumoase: de la ornarea globurilor pentru brad, până la decorarea pereților camerei, desenarea unor felicitări pentru toți membrii familiei. Rezultatele sunt absolut minunate, iar satisfacția lor de a fi creat ceva bazându-se doar pe imaginație este fantastică.

 

Varianta pe care noi o recomandăm pistolul de lipit Dremel 910, 71,5 lei, împreună cu baghete colorate pentru lipit, 25 lei. În primul rând, pistolul de lipit în sine are o valoare ok, fiind din gama hobby. Pentru prima încercare de do-it-yourself este o unealtă rezistentă care face ceea ce promite. Baghetele colorate sunt sarea și piperul oricărei creații, așa că merită să puneți în pachet și un set.

Având în vedere că grupa de vârstă recomandată pentru pistolul de lipit este 9-14, este o oportunitate drăguță să petreceți timp împreună. Dintre proiectele care pot fi făcute, o mare parte dintre ele sunt ideale pentru lucrul împreună, mai ales pe perioada vacanței de iarnă.

Pentru idei de proiecte și alte idei faine, nu uitați să ne urmăriți pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *