Despre noi

Mutarea, un pas de la ratiune la melancolie

Noi nu ne mutam des, dar si cand o facem….Am mintit din prima propozitie, deci, sa o luam de la inceput! In ultimii 2 ani, ne-am mutat de 2 ori. Nu pentru ca am fi nestatornici, ci pentru ca ne place sa ne simtim acasa si sa gasim confort in asta oricand. Vorba lui Vlad:

Daca tot lucrez acasa, vreau sa lucrez in elementul meu!

Deci, ne-am pus in cutii intai cartile, apoi toalele, oalele si vasele din bucatarie (care de fiecare data par prea multe pana incerci sa pregatesti masa, dupa care evident sunt prea putine), iar la urma toate briz-brizurile personale. Nu este usor, dar nici imposibil. Partea mai complicata este cu mobila si cu despachetatul, dar s-a putut face.

Impachetarea propriu-zisa a durat 4 seri, mutarea efectiva o zi intreaga, dar la finalul ei eram bine instalati in noua locatie. Curatenia si aranjarea tuturor elementelor despachetate a mai durat jumatate de zi, deci o saptamana destul de aglomerata a fost, dar a trecut. Problema cea mai mare a fost ca in locatia noua, bucataria nu era inca mobilata.

Noi suntem cu toata casa pregatita (mobila noastra), mai putin bucataria, din acest motiv si cautam chirie cu acest element gata pregatit. Eh, unde ne-am mutat bucataria era in curs de mobilare, astfel incat cateva zile dupa mutare am stat inclusiv fara frigider.

Iar mint, nu am stat efectiv, ne-am relocat la parintii mei langa Bucuresti, la curte. Ne pregatisem moral pentru gradina, mereu cand mergem dam o mana de ajutor cu cositul, tunsul trandafirilor, udat legumele in crestere si asa mai departe. Eh, de data aceasta am avut noroc sa prindem ciresele coapte, asa ca adunatul lor a fost o placere.

Am ajuns cu putine in casa, Vlad este mare fan, astfel incat jumatate din recolta a fost mancata la fata locului. Dar aceste cateva zile petrecute afara din oras, la curte, ne-au adus aminte cat de tare abia asteptam sa ne mutam si noi la randul nostru langa Bucuresti, undeva unde iarba trebuie tunsa o data la doua saptamani.

Voi unde visati sa va mutati? Sau sunteti deja acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *