Apariții în presă

Interviu Ziarul Financiar cu Neakaisa.ro

Ne place sa ne vedem numele in presa romaneasca asa ca, azi, avem iar motiv de bucurie. Ziarul Financiar, in editia sa tiparita de azi (si in varianta ZF.ro aici), la rubrica Un Start-Up pe zi, le face cunoscuta cititorilor sai povestea a doi tineri care, in incercarea de a-si renova locuinta, au descoperit ca vanzarile sunt intr-adevar domeniul lor, dar ca isi doresc sa vanda produsele propriei afaceri.

Astia suntem noi, Laura si Vlad, mereu pusi pe contre cand era vorba de luat decizii in amenajarea locuintei, dar mereu de acord in privinta dorintei de a crea magazinul online cu produse si echipamente pentru amenajare si ingrijirii casei si gradinii, adica a lui NeaKaisa, cel mai mare mester pe care il cunoasteti.

Multumim Ziarul Financiar, in primul rand, pentru ca povestea noastra ii poate inspira si pe alti tineri carora le trec prin cap idei foarte bune de afaceri online dar nu stiu ca pot obtine o finantare care sa ii sustina, dar si pentru ca lumea afla despre ce si de ce vindem noi.

Voi stiti deja  ca magazinul a fost gandit astfel incat sa ofere atat produsele de care noi insine am avut nevoie in renovarea apartamentului, cat si un soi de consiliere, prin care sa ii sfatuim pe altii cum e mai bine sa monteze o usa si ce gresie sa aleaga.

Ne consideram indreptatiti sa dam aceste sfaturi in calitate de “mesteri” care s-au dat deja  cu capul de pragul de sus si au reusit astfel sa il vada si pe cel de jos. Am deconspirat si cateva din planurile noastre de viitor in ceea ce priveste oferta de produse de pe site, asa ca nu mai e un secret ca in scurt timp vom avea noi categorii de home deco si mobila si accesorii “altfel”. Pentru ca noi suntem insine altfel.

Povestea lui NeaKaisa apare pentru prima data in presa scrisa si ne bucuram ca asta se intampla in principala publicatie din domeniul business/economie, mai ales ca se vorbeste si despre implicarea noastra in domeniul coaching si mentoring pentru viitorii aplicanti la finantari nerambursabile SRL-D.

Multi vor afla, din povestea noastra, ca se poate lansa o afacere online in Romania cu sustinere financiara de la stat. Speram ca articolul sa fie util multora, din punctul acesta de vedere, dar si noua, facandu-ne mai bine cunoscuti in fata viitorilor clienti, parteneri, furnizori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.