Idei & Recomandări

Noi game de mobilier KolpaSan – Malaya & Blanche

O varietate mai mare de opțiuni, posibilități infinite de amenajare. La capitolul noutăți, anunțăm cu entuziasm lansarea a două noi colecții de mobilier pentru baie, semnate de producătorul sloven KolpaSan.

Una dintre cele mai mari provocări de care ne lovim atunci când dorim să amenajăm baia este alegerea mobilierului potrivit pentru organizarea tuturor obiectelor de igienă și de curățenie. Tocmai de aceea, pentru a ușura luarea celei mai bune decizii, gama de mobilier a fost dezvoltată cu cu două noi colecții de mobilier pentru baie, realizate de KolpaSan.

Mobilier baie Kolpasan Malaya
Mobilier baie Kolpasan – În imagine mobilier Malaya

Cu cât mai multe variante de mobilier, cu atât mai multă satisfacție

De-a lungul timpului, mobilierul KolpaSan s-a remarcat prin funcționalitate, finețe, design inovator cu sisteme de organizare moderne și ergonomice, cu un raport preț-calitate excelent, astfel încât să reușim să completăm experiențele unice de relaxare din baie, cu efort minim.

Malaya și Blanche – armonie în fiecare sertar

Dacă ar fi să definim într-o singură propoziție cele două noi colecții ale producătorului KolpaSan, aceasta ar fi armonia organizării. Cele două seturi au ca element comun confortul îmbinat cu designul modern și elegant. Ambele tipuri de mobilier au integrate funcționalități „push to open” pentru uși. 

Pe lângă beneficiile de utilizare, astfel încât sertarele și ușile să fie mult mai ușor de deschis și închis, un alt beneficiu important este economisirea de spațiu prin eliminarea mânerelor. Totodată, pentru un grad de confort sporit, Malaya și Blanche au incorporate sisteme care asigură închiderea cu amortizor a ușilor și sertarelor. Un astfel de sistem nu doar că amortizează sunetele, dar și protejează mobilierul de lovituri, astfel încât să ne putem bucura de el un timp îndelungat. Pereții subțiri ai sertarelor, aranjamentul elegant, precum și sistemul de iluminat integrat în oglindă vor oferi un grad de confort sporit. 

Astfel, fiecare colț din baie va putea fi folosit la potențial maxim, în timp toate funcționalitățile de care avem nevoie pentru principalele activități din baie vor fi la îndemână – de la simplul bărbierit sau machiaj, până la dușurile și băile lungi și relaxante.

Malaya, soluția confortabilă pentru spații moderne

Pentru cei care își doresc un mobilier care să exprime clasic și confortabil în același timp, cu finisaje inspirate din natură, colecția de mobilier Malaya vine cu soluțiile cele mai practice. Gama oferă posibilitatea amenajării băii într-un stil contemporan, oferind în același timp funcționalități multiple. Mobilierul este disponibil în trei culori: bej, gri închis sau stejar, iar colecția include:

  • Oglindă rotundă cu aspect luxuriant, dotată cu un sistem inteligent de iluminare ce ne oferă posibilitatea de a controla intensitatea luminii. Oglinda face parte din clasa energetică A+, oferind astfel eficiență și economie energetică.
  • Dulapuri înalte, cu o ușă sau mai multe, disponibile în mai multe dimensiuni, în funcție de spațiu, precum și dulapuri baza pentru lavoar, cu lavoar inclus.
Începând cu luna mai, gama Kolpasan prezentă pe Neakaisa.ro cuprinde și colecțiile Malaya și Blanche. Sunt 2 colecții versatile, ușor de integrat atât în băi cu dimensiuni reduse, cât și în ambiente largi. Alegerea acestor două noi game s-a făcut luând în considerare promisiunea brandului KolpaSan pentru calitate, designul atemporal și posibilitățile infinite de organizare pentru o eficientizare cât mai mare a spațiilor disponibile în baie.
Sistemul softclose al sertarelor Kolpasan

Materialul folosit pentru obiectele de mobilier este MDF-ul acoperit cu folie 3D, iar lavoarul este realizat din Kerrock, un material compozit, recunoscut pentru ușurința cu care poate fi întreținut, precum și pentru durabilitate.

Mobilierul este plăcut la atingere, ușor de curățat, ignifug și rezistent la produse chimice. Toate sertarele și ușile sunt prevăzute cu sisteme soft-close de închidere și funcționalitate „push to open”.

Blanche, design și funcționalitate desăvârșite

Gama de mobilier de baie Blanche vine cu soluții estetice și posibilități de amenajare inedite, ideale pentru persoanele care își doresc un design clasic și delicat. Piesele de mobilier sunt diponibile în trei culori: alb, antracit și cașmir, iar colecția include:

Mobilier baie Kolpasan Blanche
Mobilier Kolpasan Blanche
  • Oglindă rotundă sau pătrată, în funcție de nevoi și designul ales băii. Indiferent de forma aleasă, aceasta are inclus un sistem de iluminare performant, ce ne oferă posibilitatea de a controla intensitatea luminii. La fel ca și în cazul gamei de produse Malaya, aceasta face parte din clasa energetică A+, pentru economii substanțiale.
  • O varietate de dulapuri de diferite dimensiuni, care pot fi dotate cu mânere cromatice sau oglinzi, precum și corpuri de mobilier cu sertare, care include și unul sau două lavoare.

Materialele folosite pentru realizarea mobilierului Blanche sunt MDF-ul și PAL-ul, acoperite cu folie 3D, iar sertarele sunt subțiri și dotate cu închidere silențioasă. Ca în cazul mobilierului Malaya, lavoarul este realizat din Kerrock, pentru un aspect plăcut și ușor de întreținut. 

Oglinzile cu iluminare Kolpasan Blache

KolpaSan, locul în care calitatea este o tradiție

Deși brandul KolpaSan este destul de tânăr, acesta a reușit încă de la apariția sa în 1978 să se remarce prin calitate și durabilitate. Produsele sale au cunoscut notorietatea de la bun început, brandul fiind un exemplu de bune practici în întreaga Europă. Atât mobilierul pentru baie, cât și produsele sanitare sunt realizate cu atenție, ele fiind recunoscute pentru calitatea exemplară, precum și funcționalitățile inovatoare care oferă confort sporit oricărei băi.

Printre cele mai importante principii ale producătorului KolpaSan se află: perfecționarea permanentă, variante de design care să se adapteze perfect oricărei tip de amenajare, cu aspect și forme deosebite, precum și implementarea de sisteme care să ofere confort, calitate, durabilitate și funcționalitate fiecărui obiect realizat, indiferent că este vorba despre mobilă, lavoare, cabine de duși sau căzi.

One thought on “Noi game de mobilier KolpaSan – Malaya & Blanche

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *