Idei & Recomandări

Noua gama de baterii baie Kludi Pure

O noua lansare de la Kludi, un producator de traditie a bateriilor pentru baie, ne aduce seria Kludi Pure. Sub motto-ul functie pura, este un concept unic care unifica trei stiluri diferite de baterii.

Gama Pure de la Kludi are in primul rand un design puternic care raspunde celor mai pretentioase standarde de calitate, fiind insa o gama accesibila. Cele trei noi game de produs de la Kludi, Pure&Easy, Pure&Solid și Pure&Style se incadreaza perfect in ideea de functie pura, fiecare avand elemente specifice de design. Indiferent de stilul de viata si de optiunile de amenajare a baii, una dintre optiunile Pure vor oferi atat designul potrivit, cat si rezistenta in timp atat de necesara. La finalul zilei, este exact ceea ce trebuie: o combinatie fiabila intre linii perfectionate si calitate superioara.

 

Baterii baie Pure&Easy

Începe ziua fără efort. Bateriile Pure&Easy au un design minimalist care se poate incadra cu usurinta in orice baie moderna. Modelul este indragit tocmai datorita versatilitatii pe care o are. O functie expresiva a unor baterii de baie Pure&Easy este unghiul dinamic al liniilor care ii ofera un design fresh si gratios.

Este minunat cand baia devine un spatiu pe care il indragesti!

Iar bateriile pentru baie gama Pure&Easy fac acest lucru simplu. Combinand un aer modern, lejer si practic cu forme moderne si simplu de integrat in orice tip de ambient, se obtine o baie foarte usor de amenajat.

 

Baterii baie Pure&Solid

Expresive – inca din prima clipa. Definita prin design clasic, un caracter expresiv si o calitate ireprosabila, gama de baterii baie Kludi Pure&Solid este recomandata pentru cei indragostiti de realitate. Cu un finisaj ergonomic, bateriile sunt rezultatul unui proces de productie de cea mai buna calitate.

Ca design, sunt recomandate atat pentru bai cu inspiratie clasica, cat si pentru bai moderne, integrandu-se cu usurinta in orice tip de ambient.

Perfect pentru nevoile mele.

 

Baterii baie Pure&Style

Design elegant pentru familii moderne. Gama de baterii baie Pure&Style imbina designul de cea mai inalta clasa cu o functionalitate remarcabila. Bateriile in linii elegante se incadreaza perfect in amenajari moderne inspirate din orice stil contemporan. Modelele de baterii Pure&Style sunt o dovada ca designul nu trebuie sa depinda de buget.

Functional si modern, exact ca noi.

Pure&Style este pentru cei care iubesc frumosul si au o afinitate pentru linii pure, soft si un stil de viata modern, pentru cei care apreciaza finisajele drepte si vocabularul inspirat din functionalitatile viitorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *