Idei & Recomandări

Noua gamă obiecte sanitare – Grohe Ceramic

Noua gamă de obiecte sanitare de la Grohe este o exprimare a îmbinării perfecte dintre designul modern și calitatea ireproșabilă a materialelor și a realizării. Include modele variate pentru vas de toaletă, bideu și lavoar. Grohe Ceramic transpune și în obiectele sanitare din ceramică pe care le propune aceleași valori. Implementează aceeași atenție crescută pentru durabilitate și rezistență pe care a arătat-o în întreaga sa experiență. Cu un istoric de peste 100 de ani în fabricarea bateriilor pentru baie și a sistemelor de apă, producătorul german are standarde de calitate ireproșabile.

 

Grohe Ceramic – echilibru între design și calitate

Un aspect foarte important pentru Grohe este designul atemporal conceput pentru băi urbane. Cu o atenție sporită asupra detaliilor de construcție, se creează obiecte sanitare ergonomice, astfel încât spațiul să fie folosit cât mai eficient. Formele sunt gândite pentru a fi utilizate atât în băi cochete de apartament, cât și în băi spațioase. Cu un răspuns pentru fiecare situație de amenajare, Grohe propune prin gama Ceramic atât linii angulare, cât și forme drepte, inspirate de geometria cubului.

Lavoar Grohe Cube Ceramic

Tehnologii disponibile

Confort, durabilitate și igienă sunt parte din motto-ul produselor Grohe Ceramic. Așa cum te-ai aștepta de la orice produs Grohe, seria beneficiază de cele mai noi tehnologii, astfel încât să obții maximul de confort la fiecare utilizare. De la inovația capacelor de toaletă softclose, până la standarde înalte de igienă datorită stratului antibacterian PureGuard. Acesta protejează împotriva germenilor și ușurează procesul de curățare, Grohe a perfecționat și a creat produse eficiente pentru baie.

Tehnologia Rimless presupune absența ramei din jurul vasului de toaletă pentru a facilita curățarea rapidă. Acest atribut este prezent la aproape toate variantele de vase de toaletă. Capacele de toaletă au funcția de eliberare rapidă pentru a putea fi scoase ușor din suport și a fi rapid spălată suprafața din jurul lor.

TripleVortex este probabil cea mai mare inovație a gamei Ceramic. Prezent doar pentru câteva modele selectate, este un sistem de tragere a apei care asigură o curățare profundă a tuturor zonelor vasului de toaletă. Este un sistem curat și silențios care formează un vortex pentru a curăța întreaga suprafață. În ciuda puterii sale, nu stropește și consumă o cantitate redusă de apă. Are 2 variante de consum: 5 litri pentru o tragere completă, sau 3 litri pentru o spălare rapidă a bolului.

Lavoar Grohe Cube Ceramic

Datorită stratului antibacterian PureGuard, gamele Cube Ceramic și Euro Ceramic au un finisaj strălucitor durabil. Ioni cu rezistență crescută au un efect împotriva bacteriilor, protejând ceramica împotriva germenilor și menținând-o curată. Suprafața netedă blochează murdăria cauzată de calcar, făcând-o foarte simplu de curățat.

Game pentru orice stil

Grohe și-a propus să aibă o variantă disponibilă pentru orice tip de design al băii. Fie că este vorba despre un ambient minimalist, inspirat de linii drepte și ordine, fie că este vorba despre un ambient modern, shabby chic, retro sau chiar scandinav. Cu ajutorul bateriilor pe care le propune complementar fiecărei game, este foarte simplu să obții orice fel de ambient ți-ai propus.

Grohe Cube Ceramic

Gama Cube Ceramic este inspirată din formele perfecte ale cubului. Datorită liniilor drepte gama reprezintă o declarație a stilului clar, neaglomerat. Este o propunere pentru un minimalism chic, cu fiecare element conturat într-un mod simplu, dar cu o estetică complexă.

Conține o gamă variată de dimensiuni și variante de montare pentru vas toaletă, bideu și lavoar, toate fiind create dintr-o ceramică de calitate superioară. Astfel, indiferent de forma sau dimensiunea băii, va exista un răspuns în gama Cube.

Vas toaletă Grohe Cube Ceramic

Toate combinațiile îți oferă posibilitatea de a crea un ambient unitar cu linii arhitecturale dinamice, fiecare element putând fi îmbinat armonios cu alte produse din gama Grohe.

Această gamă este din categoria produselor de lux. Pentru a obține efectul minimalist căutat, poți combina gama cu finisaj din alamă Eurocube, precum și cu plăci de acționare Skate Cosmopolitan și o selecție de accesorii din gama de accesorii Cube.

 

Grohe Euro Ceramic

Pentru ritmul alert al vieții moderne, Grohe a creat gama Euro Ceramic. Cu forme arcuite, dar inspirate de linii drepte, are un aer ergonomic și foarte ușor de integrat în orice tip de ambient. Creează o baie care este sincronizată cu stilul și viața ta, fără să renunți la un standard de calitate impresionant.

Conturul distinctiv și varietatea de dimensiuni disponibile în gama Euro Ceramic te ajută să amenajezi o baie practică și confortabilă. Create din cele mai bune materiale disponibile pe piață și desenate având în vedere stilul tău de viață, Euro Ceramic este tot ce îți trebuie pentru o baie unde să te delectezi și să te eliberezi de stresul zilelor agitate.

Combinațiile sunt, bineînțeles infinite, însă producătorul recomandă îmbinarea gamei cu baterii din seriile Eurosmart, Eurosmart Cosmopolitan, Eurostyle sau Eurostyle Cosmopolitan.

 

Grohe Bau Ceramic

Varianta economică propusă de Grohe, menține aceleași standarde de calitate și de rezistență precum toate celelalte game. Este o serie versatilă care se adaptează oricărei nevoi de amenajare.

Datorită prețului competitiv și al calității superioare, este o o gamă recomandată în special utilizatorilor din domeniul horeca – băi de restaurante sau cafenele, băi de hotel sau chiar pentru mall-uri. Designul gamei de obiecte sanitare Grohe Bau Ceramic este modern, folosind liniile curbe pentru un plus de ergonomie, astfel încât să creeze spațiu disponibil pentru orice este nevoie în baie. Finisajele au un aer modern, oferind băii un aer coeziv și profesional.

Linia de baterii pentru baie Grohe Bauline este recomandată pentru un aspect holistic al băii, iar ca accesorii poți opta pentru gama Bau Cosmopolitan. Pentru rezervorul incastrat, clapetele de acționare Nova Cosmopolitan sunt perfecte, contribuind la un ambient unitar modern prin combinarea unghiurilor drepte cu forma desăvârșită a cercului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *