Idei & Recomandări

Noutăți Geberit – Design și Inovație

Când vine vorba despre baie, avem 2 pretenții mari și late – să arate bine și să super funcțional. Pentru că nu există design sau frumos fără util. Și mai sunt bonusuri, precum igienă, materiale premium, compartimentare smart, game de culori. Anul acesta Geberit a lansat 3 game noi de ceramică pe care le-a construit cât să fie plăcute ochiului, practice în utilizare și dotate cu inovații legate de igienă și durabilitate.

Produsele Geberit sunt contemporane, ușor de integrat în orice stil de amenajare, au forme ergonomice și suprafață netedă simplu de întreținut și curățat. De la ceramică de cea mai înaltă calitate, până la mobilierul de baie cu funcții de compartimentare concepute pentru a-ți organiza mai ușor rutina, Geberit ne propune să regândim baia și să o transformăm în spațiul acela intim în care ne încărcăm cu energie în fiecare dimineață.

Colecția Geberit Smyle

Cu forme subtile și funcționalitate crescută, gama de obiecte sanitare Geberit Smyle este dedicată băilor moderne. Creează un ambient relaxant și pozitiv datorită liniilor ergonomice și a designului contemporan. Ambientul devine armonios și lejer, fiind în același timp funcțional și practic.

Gama Geberit Smyle creează spațiu datorită formelor ergonomice, iar organizarea pe care o propune cu ajutorul mobilierului transformă baia într-un spațiu ordonat și lejer.

Lavoarele sunt concepute cu margini subțiri care creează un contrast vizual echilibrat în combinație cu mobilierul bază, încăpător și în același timp ergonomic. Mobila de baie este o alegere premium datorită designului deosebit, a materialelor calitative și a multiplelor posibilități de combinare.

Colecția Geberit Selnova

Design atemporal și funcționalitate crescută sunt doar 2 dintre caracteristicile importante ale gamei Geberit Selnova. Cu linii clasice, simple și în același timp ornamentale, obiectele sanitare Selnova se încadrează cu ușurință în orice tip de baie.

Cu forme discrete și un accent crescut pus pe utilitatea fiecărui element, Selnova este o gamă ergonomică, concepută cu atenție crescută la detalii. Îmbinarea elementelor este armonioasă, marginile rotunjite sunt incorporate lejer în forma clară și simplă a mobilierului. Rezultatul este o baie organică, în care totul arată natural datorită geometriei ponderate.

Selnova Square

Gama Geberit Selnova Square este construită pe exact aceleași principii precum Selnova, însă optează pentru margini cu o geometrie mai pronunțată. Liniile sunt drepte oferind un aer elegant cu un contur perfecționat.

Colecția Geberit One

Gama de obiecte sanitare Geberit One ia tot ce este mai bun din 2 lumi și le reunește într-o singură colecție. Geberit One este o gamă de vârf care incorporează soluții premium pentru întreaga baie. Datorită dezvoltării tehnologice, inovațiile sunt toate ascunse în spatele pereților, fiind posibilă o utilizare eficientă și un design curat.

Conceput pentru băile viitorului, gama Geberit One incorporează un vas wc care uimește prin lipsa completă a ramei și un sistem interior concentrat pe igienă completă. Jetul de apă este silențios și puternic, astfel încât curățarea vasului de toaletă se face cu ușurință la fiecare spălare.

Noile clapete Geberit

Clapeta, deși un element atât de mic, are un rol extrem de mare în amenajarea băii. Designul, funcționalitatea și asortarea acesteia cu stilul general al băii sunt importante. Completate cu un rezervor incastrat durabil și deosebit, totul arată perfecționat. Modelele de clapeta Geberit sunt o adiție modernă pentru orice tip de baie.

Două dintre gamele care propun un design deosebit în colecțiile de anul acesta sunt Geberit Sigma 21 și Geberit Sigma 50.

Sistem inovator – DuoFresh

Sistemul Duofresh este un accesoriu compatibil cu rezervoarele incastrate Geberit Sigma. Ca să o punem în termeni mai populari, are un rol de hotă – extrage mirosurile neplăcute și le filtrează printr-un filtru ceramic tip fagure.

Geberit Duofresh

Avantaje DuoFresh

  • Este un produs recomandat în special băilor care nu pot fi aerisite cu ajutorul unui geam.
  • Este o tehnologie revoluționară și extrem de utilă. Este o soluție inovatoare pentru purificarea aerului din baie răspunzând unei necesități importante.
  • Are deasemenea o lumină de orientare/de veghe și o inserție pentru pastile odorizante.

Visezi la o baie care să îmbine eleganța cu funcționalitatea? Dorești să creezi un spațiu unde confortul întâlnește designul personalizat? Aici este locul de unde începe povestea și vei afla toate informațiile de care vei avea nevoie pentru a duce le bun sfârșit planul tău.

Află tot ce trebuie să știi pentru amenajarea unei băi de vis – tendințe, inovații și sfaturi esențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *