Idei & Recomandări

Nu avem toti clientii, doar pe cei mai tari – partea 1

Incepand de astazi, vom documenta cele mai simpatice discutii/situatii intalnite impreuna cu clientii nostri. Noi am tot adunat experiente memorabile, insa credem ca a venit timpul sa le si impartasim. Bineinteles, nu vom dezvalui identitatea nimanui pe langa a noastra, decat la cererea expresa a clientului din poveste.

Oricum, nu avem de povestit decat de bine, doar d-aia suntem cei mai mandri proprietari de magazin online! Dar hai sa lasam teoria la o parte si sa trecem la practica! Prima poveste incepe cam asa: studiam un super grafic in super Google Analytics. Recunosc, transpirasem toata, imi tot planuiam viitoarea pauza de cafea si suna telefonul. -Neakaisa.ro, buna ziua! -Laura la telefon?

-Da! Cu ce va pot ajuta? S-a simtit brusc relaxare in vocea persoanei de la celalalt capat al liniei, faptul ca era Laura la telefon i-a creat un confort la care nu m-as fi asteptat.

-Aaah! Bun! Am citit pe site-ul d-voastra ca aveti asa…gusturi mai de femeie.

-Corect! Gusturi de femeie? Imi parea ceva putin iesit din comun, nu imi puteam da seama daca este de bine sau de rau. Insa clientul nostru, stapanul nostru, deci avea dreptate oricare din variante era.

-Vreau si eu sa ii cumpar sotiei o cada. Sa fie pe mijloc si sa para asa…mai speciala!

Ii dau omului variantele pe care le avem in oferta, cu preturile de rigoare.

Stiti…Nu ma intereseaza intr-un mod particular pretul, vreau neaparat sa aiba pe margini suficient loc ca sa isi puna toate sampoanele!

Am reusit dupa jumatate de ora sa alegem un model, cada de mijloc Besco Gloria. Se pare ca am ales bine, la doar 2 zile dupa plasarea comenzii am primit un apel de la client in care ne-a spus ca are o cada in hol, ajunsa bine si nevatamata, si ca sotia este multumita. Concluzia o putem trage printr-o celebra expresie care suna cam asa: sotie fericita, viata fericita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *