Idei & Recomandări

Povestea lui 2016

2016 is gone but not forgotten! În pregătirile pentru un 2017 plin de posibilități ne gândim cu nostalgie la ce s-a întâmplat în cele 12 luni minunate ale anului trecut.

În primul rând vrem să vă mulțumim că ați fost alături de noi și că ne-ați lăsat să fim alături de voi. Voioși și veseli, am onorat peste 1.000 de comenzi în valoare totală de 520.000 lei.

Dar cel mai important aspect al lui Neakaisa este echipa din spatele lui.

Am răspuns la peste 1.700 de mailuri, 1.400 de apeluri și 140 de mesaje pe Facebook. Ne-am mutat la casă nouă și la noul showroom Neakaisă am stat la taclale cu 40 de oameni faini și am povestit în peste 400 de postări în social media. Primul nostru e-book, Alegerea casei ideale a avut peste 800 de download-uri, iar articolele de pe blog au fost citite de peste 6.000 persoane.

Cele mai vândute produse au fost:

  • Pompa Solara 25/60 180mm GreenPro
  • Pistol de lipit Dremel 930 + 3 baghete de lipit universale
  • Centrala termica pe gaz in condensatie Intergas HRE 24/28kw
  • Gresie Porțelanată Dalet Natura Wood Pine Digi-Rec 190×14.3
  • Lavoar freestanding Dalet Ovale
  • Termostat digital Q3RF Computherm
  • Vas de wc cu capac Dalet Round
  • Cada Virgo Cersanit
  • Baterie cada si dus crom Vidima Retro

Dar cel mai important aspect al lui Neakaisa este echipa din spatele lui. Faptul că acum punem bazele unui noi început ne obligă la retrospectivă. Am vorbit cu toți membrii echipei și i-am întrebat ce a mers bine și ce a mers rău în anul care tocmai s-a încheiat.

Vlad SardescuÎn primul rând, Neakaisă este o afacere de familie, iar în 2016 am făcut un pas foarte important în direcția asta: m-am însurat cu o super colegă. Din punct de vedere profesional, cel mai mult mă bucură că suntem la casă nouă, că am reușit să deschidem showroom-ul pe care ni-l dorim de mult timp. Sunt mândru de echipa pe care am creat-o și de faptul că ne facem treaba suficient de bine astfel încât 15% din comenzi provin din recomandări. Cred că fără cei care cred în noi nu am mai exista acum. Ce ar fi putut merge mai bine? Mi-ar fi plăcut să reușim să dezvoltăm mai multe game de produse. Face parte din new years resolution, așa că I will hold on to it.

Costin LixandruEu nu sunt în echipa Neakaisă decât de câteva luni, dar am reușit să mă simt de-al casei. Este o experiență complexă și interesantă, nu mi-am imaginat că în spatele unei comenzi online sunt atâtea procese care depind atât de mult unele de altele. Cea mai faină zi a fost Black Friday când am văzut cât de bine ne putem organiza în situații neprevăzute. Pentru 2017 îmi doresc să cresc împreună cu proiectul.

Iulian Matei Este foarte fain când te uiți în urmă și ești mulțumit de ceea ce ai realizat. Cred că în 2016 am reușit să ne ținem de toate promisiunile brandului și să fim to go guys atunci când ai o problemă. Mă bucur că există progres și că ne putem bucura de el în formula actuală. Lucrul în echipă mi se pare o necesitate pentru orice business, dar cu atât mai mult pentru unul online care presupune foarte multe procese care trebuie sincronizate. În 2017 sper să continui ceea ce am început în 2016 și să bem o cafea la showroom cu cât mai mulți oameni faini.

Laura Sardescu Pentru mine 2016 a fost un an frumos și greu. L-am asociat din primele luni melodia A Hard Days Night și nu s-a dezis de ea până la final. Mă bucur că am reușit să fim cine ne-am propus fără să ne schimbăm direcția în niciun fel. Am început cu ideea de vânzare consultativă și ne-am dorit să fim acei oameni pe care să îi suni când ai o problemă și chiar asta s-a întâmplat. Mă bucur că oamenii au încredere în noi și asta se datorează în primul rând echipelor de vânzare care au muncit foarte mult ca să învețe produsele și să reușească să răspundă la toate întrebările. Mă bucur că am reușit să publicăm primul nostru E-book, Alegerea casei ideale, care a ajuns la mai mult de 800 de cititori. Mai bine? Cred că orice poate fi perfecționat și sper să continuăm să facem tot ceea ce facem cu entuziasm. 

 

Acestea fiind spuse, vă dorim să fiți la fel de minunați ca până acum! Să fiți sănătoși, puși pe treabă și să aveți un an fără regrete!

 

La mulți ani, dragi Nea Kaiși!

Cu drag,

Echipa Neakaisa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *