Idei & Recomandări

Probleme curente si de ce am gasit solutii

Nu știm alții cum sunt și cum decid ce produse să mai adauge în portofoliul magazinului lor online, dar nouă ne vin ideile, pur și simplu, din nevoile pe care le descoperim zilnic. Când am terminat de zugravit casa, credeam că nebunia a luat sfârșit acolo. Nici pe departe! Într-o casă, mereu iți vin idei noi, mereu apar nevoi pe care nu le-ai intuit inițial.

Poveste…
Vin seara acasă, după o zi de muncă, voioasă nevoie mare că, de data asta, nu-mi voi mai arunca haina pe fotoliul din hol ci o voi agăța în cuierul pe care îl cumpărasem ieri și el își luase angajamentul să îl monteze.

Ia cuierul de unde nu-i! Mă duc botoasă în sufragerie și mă rezem de tocul ușii cu mâinele încrucișate la piept, încercand să îi arăt cât de fioroasă sunt. Se face că nu mă vede. Îmi dreg glasul și, în sfărșit, ridică ochii din televizor, mirați, evident, și se uită chirâș la mine! Nici nu apuc eu să deschid gura să întreb de cuier, că-mi arată cu degetul (adică, să mă scuzi, cu degetul?!) factura de pe masă, factura noastră de curent electric.

Așa, și? Te pomenești că e vina mea că trebuie să alegem pentru o lună între carne și curent? Cică da, ca eu am vrut panou radiant și consuma mult. Posibil, dar doar nu s-o aștepta să recunosc! Nu ne-am vorbit două ore. Eu trânteam în bucătărie și el dăduse televizorul la maxim în sufragerie. După două ore, ne-am adus aminte că trebuie să comunicăm. Așa am aflat de ce nu montase cuierul: avusesem o bormașina clasică și se stricase. Acum, omul avea dreptatea lui: cu ce să dea găuri și să înșurubeze toată grămada aia de șuruburi din punga plină care venise la pachet cu al nostru cuier?

Bosch IXO 4

Ne-am gândit că sigur vor mai apărea situații în care să avem nevoie de scule electrice de genul acesta, întrebarea rămasă era dacă nu cumva mai bine luăm separat o mașină de găurit și o șurubelnița electrică sau să luăm din prima o șurubelnițo-bormașină cu acumulatori, cu funcție de găurit/înșurubat. Am decis să luăm o șurubelnițo-bormașină, însă ne-am îndrăgostit de modelul IXO 4 de la Bosch și am luat întâi șurubelnița electrică. Pentru restul, a ales o mașină de găurit Skill cu soluție de transport și depozitare ușoară.

Acum că se liniștise la gândul că va avea o nouă “jucărie”, era timpul să vorbim despre factură. Nu era vina mea că panoul facea atât de cald incât, de multe ori, stăteam cu fereastra rabatată și făceam căldură să încălzim și cartierul. În definitiv, el se crede priceput și putea să se gândească de la inceput că un termostat montat ne va asigura o temperatură optimă în casă și ne va ajuta să economisim energie.

După două ore de “bosumfleli” și o oră de discuții în contradictoriu, ne-am dat seama că, de fapt, astea sunt probleme și nevoi care apar în orice casă. A doua zi am început să căutăm furnizori pentru scule electrice și termostate și am adăugat noile categorii pe site pentru ca niciun meșter să nu mai sufere că nu poate monta cuierul și nicio femeie să mai îndure reproșuri că panoul ei radiant consumă prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *