Idei & Recomandări

Produsele Ferro: sustenabilitate și calitate

Mate, lucioase, albe sau negre, clasice sau moderne. Pe scurt, pentru toate gusturile și tipurile de amenajare. Este vorba despre lansarea celor mai recente produse marca Ferro.

Noile colecții de baterii de baie și bucătărie, coloanele de duș, precum și paleta largă de produse realizate de Ferro au fost create din dorința de a avea la îndemână o varietate cât mai mare de soluții practice și o gamă cât mai mare de produse care să răspundă oricăror preferințe.

Baterie de cadă Ferro Algeo Black & Baterie lavoar Ferro Algeo Black

De ce Ferro?

Fiind o companie tânără, înființată în anul 1992, Ferro a concurat  încă de la bun început cu marii producători europeni. Așa se face că proape 10 ani mai târziu deja devenise un lider pe piața Europei Centrale și de Est. Ce i-a consacrat însă cu adevărat este faptul că producătorii polonezi pun mare preț atât pe calitate, cât și pe design. Tocmai de aceea, Ferro este una dintre puținele companii care are în componența echipei de producție designeri de produs specializați, astfel încât fiecare baterie, lavoar sau coloană de duș să vină cu ceva nou, unic pe piață. De la design-uri moderne cu linii îndrăznețe și până la finisajele clasice, Ferro a reușit să ofere posibilități de amenajare aproape nelimitate. Apoi, în completarea designului vin aproape întotdeauna tehnologii moderne aliniate perfect unei lumi în care sustenabilitatea și protecția mediului sunt un adevărat stil de viață pe care tot mai multe persoane doresc să îl adopte.

Noile colecții, disponibile pe NeaKaisa

  • Bateriile de baie oferă soluții inovatoare care răspund nevoii de sustenabilitate și confort. Pentru că acest tip de baterie este cea mai des folosită într-o locuință, tehnologiile de producție implementate acordă o atenție deosebită calității. Materialele rezistente sunt cele care oferă bateriilor un aspect robust, aliniat nevoii de forme și culori variate, în funcție de designul ales în amenajarea băii.
  • Coloanele de duș, au facilități multiple pentru un design modern și armonios. Ele oferă senzația de control și reușesc să satisfacă cu succes orice nevoie. La fel ca în cazul bateriilor de baie, materialele folosite sunt de calitate, ele asigurând confort și durabilitate.
Baterie bucătărie Ferro Zumba albă
  • Bateriile de bucătărie oferă combinația perfectă între utilitate și tehnologie. Modelele disponibile sunt variate, ele oferind atât soluții simple de amenajare, cât și complexe. Datorită calității materialelor din care sunt realizate, bateriile de bucătărie Ferro îndeplinesc chiar și cele mai exigente nevoi, în bucătărie.
  • Chiuvete de bucătărie, pentru că cele mai bune baterii se potrivesc cu cele mai utile chiuvete. Bucătăria este unul dintre cele mai importante spații din casă și, la fel ca în restul încăperilor, contează foarte mult spațiul și designul. Astfel, chiuvetele de bucătărie Ferro sunt disponibile într-o gamă largă, fiecare cu funcționalități specifice pe tipurile de activitate, de la spălarea vaselor la uscarea lor.

Produsele Ferro ajută la crearea unor experiențe complete și complexe atât în baie, cât și în bucătărie. Indiferent că este vorba despre baterii, coloane de duș sau lavoare, fiecare dintre acestea aduc o notă în plus de excelență și durabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *