Dragilor,

În primul rând, avem vești mari! După o perioadă lungă de căutări, am găsit spațiul perfect pentru viitorul nostru showroom. Nu ne-am mutat departe, dar pasul făcut este foarte important!

Ca orice poveste faină, începutul este de vis, continuă cu descrierea, intriga și deznodământul.

Să începem cu începutul: am pornit cu un mic birou închiriat pe Șoseaua Chitilei nr 363-365. Cu un mic spațiu de depozitare, cu niște vecini incredibili și cu multă voie bună. Însă am crescut și oricât de greu ne-ar fi să ne despărțim, a venit acel moment.

 

De câteva luni căutăm un spațiu care să fie așa cum ne-ați spus și voi că v-ar plăcea: mare, dar nu prea mare, aerisit, dar nu foarte larg, să păstrăm sentimentul de apropiere de fiecare dată când ne așezăm să povestim la o cafea.

Din întâmplare, am găsit spațiul unde ne așteptam mai puțin: pe Șoseaua Chitilei nr 186. În proximitatea zonei unde ne știați, dar mai aproape de voi.

Nicio poveste nu se poate spune bine fără o intrigă pe măsură: sunt necesare mici retușuri ale spațiului. Nu îl reconstruim, dar nici nu putem să îl lăsăm exact cum l-am găsit. Așa că avem puțin de lucru.

Știți că Neakaisa.ro este magazin online cu produse pentru brico, renovări, amenajări, etc? Eh, și noi știm, așa că am decis să luăm problema în propriile mâini. Înarmați cu răbdare și voie bună, am purces la a da jos un perete care stătea în calea încăperii ideale.

 

Povestea ar putea continua pentru totdeauna, dar mai bine vă arătăm niște poze care să ateste eforturile depuse, dar și voia bună despre care am tot vorbit:

img_0444

img_0452

img_0482

img_0498

img_0611

Deși suntem magazin online, lucrăm cu oameni, nu cu mașinării. Vrem să ne cunoaștem, și nimic nu se compară cu o cafea bună băută într-un ambient fain, nu?

Vom expune foarte multe plăci ceramice – gresie și faianță. Sunt produse pe care nu le poți cuprinde în nicio poză, oricât de bine ar fi făcută, orice rezoluție ai folosi! Motiv pentru care acum le veți putea aprecia adevărata valoare pe viu.

Noi suntem mari fani ai băilor (cred că era destul de evident, dar merita menționat încă o dată). Baia este puțin mai complexă decât pare. Fiecare element trebuie să relaționeze cu celelalte. Sau cel puțin noi așa credem. Acum le veți putea combina și putem vedea ce și cu cine se potrivește.

Sunt unele aspecte care nu pot fi lămurite nici prin internet, nici prin poze, nici prin telefon. Este mult mai fain să ne cunoaștem, să înțelegem mai ușor ce avem de făcut și cu ce vă putem fi de folos.

Deznodământul îl vom afla până pe 15 august când abia așteptăm să ne vedem acolo! În primele zile, nu uitați că noi facem cinste cu cafeaua și, dacă promiteți că nu spuneți nimănui, cu promoții demne de un nou început! 🙂