neakaisa showroom
Despre noi

Showroom Neakaisa.ro: locul de unde să te inspiri!

Cu o suprafață generoasă și un concept inovator, showroom-ul Neakaisa.ro reprezintă un mediu perfect pentru a explora opțiuni și soluții la modă în materie de băi. Gama diversificată de produse și accesorii premium aduce în prim-plan designul contemporan, durabilitatea și funcționalitatea. De la baterii elegante și căzi spațioase, până la mobilier inteligent și oglinzi cu iluminare, showroom-ul Neakaisa.ro oferă tot ceea ce este necesar pentru a transforma baia într-un spațiu de vis.   

Showroom-ul este localizat în București, pe Strada Atelierului nr 20, într-o clădire monument istoric pe o suprafață de 250mp, fiind dispus pe două etaje: parter și subsol.

Descrierea Showroom-ului

În showroom-ul Neakaisa.ro, vizitatorii vor avea ocazia de a explora o varietate de modele de căzi, cabine de duș, lavoare sau mobiliere de baie de la branduri renumite din industrie. Fie că îți dorești un stil clasic sau preferi un design contemporan și minimalist, în showroom vei găsi soluții complete și inovatoare pentru fiecare nevoie și preferință.

În total sunt 11 băi extraordinare care impresionează prin varietate și originalitate, fiecare baie oferind vizitatorilor o experiență unică, acestea fiind proiectate de către arhitecți diferiți. Trei dintre aceste băi sunt chiar funcționale, astfel produsele putând fi testate într-un mediu real.

La showroom-ul Neakaisa.ro, vizitatorii nu vor găsi doar o sursă inepuizabilă de inspirație pentru amenajarea băilor lor, ci și o gamă diversificată de produse, disponibile în mai multe culori și design-uri, de la producători de top precum Grohe, Geberit, Ideal Standard, FDesing, Omnires etc.

Fiecare vizitator va avea întotdeauna la dispoziție un coleg de încredere, gata să ofere răspunsuri la întrebări și să ofere sfaturi experte în alegerea produselor potrivite. Personalul bine instruit și pasionat de domeniu va fi mereu acolo pentru a ghida clienții și a împărtăși cunoștințele în materie de amenajare interioară. Fie că este vorba despre alegerea unei căzi elegante, a unui lavoar sau a unui sistem de duș inovator, colegii de la Neakaisa.ro vor oferi consultanță personalizată și soluții adaptate nevoilor fiecărui client.

Pe lângă experiența unică oferită de cele 11 băi concept, showroom-ul Neakaisa.ro pune la dispoziția vizitatorilor și un ambient plăcut și rafinat. Designul interior impecabil și atenția la detalii creează o atmosferă relaxantă și inspiratoare, unde fiecare element este pus în valoare într-un mod armonios.

Atunci când intri în showroom-ul Neakaisa.ro, vei fi învăluit într-un amestec subtil de eleganță și funcționalitate. Fiecare produs expus este selectat cu grijă, având în vedere cele mai înalte standarde de calitate. În plus, diversitatea culorilor și designurilor disponibile te vor ajuta să găsești exact ceea ce îți dorești pentru amenajarea băii tale.

Noul showroom Neakaisa.ro reprezintă un loc de inspirație și descoperire pentru cei interesați de amenajarea băilor. Cu 11 băi unice, o selecție variată de produse de la producători de top și un personal dedicat, Neakaisa.ro promite să aducă eleganța, confortul și soluțiile inovatoare în casele oamenilor, oferindu-le mereu un partener de încredere în căutarea perfecționării spațiului lor personal.

Suntem mândri să aducem o nouă perspectivă asupra spațiilor de baie și suntem convinși că persoanele care vor trece pragul showroom-ului vor fi încântate de experiența oferită. Ne puteți găsi pe Strada Atelierului nr 20, în București. Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *