Idei & Recomandări

Stii ca renovezi daca…

Renovarea este un prag critic, poate una dintre cele mai stresante perioade din viata cuiva. In acest moment, trebuie sa stii ca exista si un capat de linie, ca se poate reusi si ca viata de dupa renovare este complet diferita de cea de dinainte. Multi spun ca pare mai complicat decat este.

Noi credem ca ne pacalesc, trecand prin 2 renovari, va putem spune din experienta ca exista si lucruri mai complicate pe care le puteti face, insa nu sunt foarte multe. Din discutiile cu voi, dar si din ce am patimit noi de-a lungul timpului, am ajuns la concluziile urmatoare:

Stii ca renovezi daca:

1. Mobila pare ca are o vointa proprie si se muta mai ceva ca in desenele animate;

2. Per total, nimic nu este la locul lui. Cauti ce cauti si, intr-un final gasesti ceva care nu are nicio legatura cu scopul initial, dar tot te bucuri ca un copil;

3. Folia este un element de decor, deja o folosesti pentru a desena floricele in praf;

4. Cand te trezesti dimineata sa pleci la birou, esti pur si simplu bucuros ca scapi de acasa;

5. Incepe cu un fir de praf. Continua progresiv pana cand ramane doar un fir de lumina care strabate prin geamurile murdare;

6. Nu vezi ce se intampla afara decat daca deschizi geamul;

7. Unde obisnuia sa fie televizorul este acum o trusa de unelte la care te uiti ca la televizor;

8. De fiecare data cand ceri mesterilor o estimare de timp, capeti mai multa incredere in horoscop;

9. Vorbesti mai des cu mesterii decat cu sotul/sotia;

10. Ajungi la concluzia ca ar fi mai rentabil sa dormi la hotel decat sa cumperi mancare pentru toata echipa care lucreaza la tine in acasa.

BONUS:

11. Iti lipseste capacul de wc. Si vasul de wc. Si chiuveta. Si prosoapele curate, cremele, sampoanele, sa nu ceri voie de la 3 persoane cand trebuie sa te duci, sa nu te abtii la urgente pentru ca este apa oprita, sa nu transpiri doar la gandul ca nu ai nici lumina, nici incuietoare.

Dar sa nu disperam, macar avem amintiri savuroase si povesti demne de spus nepotilor!

Am pregatit pentru voi si cateva Sfaturi pentru renovari fara batai de cap, sau mai degraba cum sa lucrati la puterea hazului de necaz impreuna, asta ca sa nu lasam nimic la voia intamplarii!

One thought on “Stii ca renovezi daca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *