tendinte design
Design interior

Tendințe de design spectaculoase pentru baie în 2023

Noul an se desfășoară deja în fața noastră, așa că suntem cu ochii pe cele mai bune idei de design pentru sezonul următor, în special în ceea ce privește tendințele din baie. Deși sunt adesea neglijate din punct de vedere al design-ului, băile sunt esențiale în fiecare casă, reprezentând locul în care ar trebui să începem ziua cu bună dispoziție și să o încheiem cu momente de relaxare.

Tendințe în materie de gresie și faianță

Plăcile ceramice de baie trebuie selectate cu atenție, pentru a arăta elegante și clasice și peste câteva decenii. Procedând astfel, designul băii își va păstra aspectul estetic deosebit timp îndelungat.

Modele geometrice: proprietarii de case încep să prefere plăcile geometrice și cu modele, cum ar fi cele cu hexagoane, chevron, herringbones și alte modele. Puteți alege modele geometrice pentru a dezvolta un design modern, îndrăzneț sau pentru a crea o podea în stil vintage. 

Tendințe de iluminat pentru baie

De obicei, un singur corp de iluminat nu este suficient pentru a oferi băilor aspectul corespunzător. Există mai multe tipuri de iluminat de luat în considerare, cum ar fi cel de lucru sau cel ambiental.

  • Oglindă cu LED: nu toate casele au suficient spațiu pentru a susține o baie mare și spațioasă. Un element de design inovator și economic care maximizează un spațiu mic este reprezentat de oglinda cu iluminare LED.
  • Iluminat în zona cabinei de duș: există acum o varietate de alternative de iluminat care sunt sigure pentru mediile unde există umezeală, datorită progreselor tehnologice. Imaginați-vă că faceți un duș relaxant cu o iluminare blândă oferită de spoturi încastrate, care să vă îmbunătățească starea de spirit.

Tendințe în materie de baterii de baie

Toată lumea își dorește o baie funcțională, cu o atmosferă luxoasă și modernă; tocmai de aceea este important să acorzi atenție alegerii bateriilor corespunzătoare, care reprezintă acele elementele esențiale din fiecare baie. Este crucial să alegeți o baterie de baie care să completeze aspectul băii dumneavoastră, deoarece chiar și micile detalii pot face această încăpere să iasă în evidență.

  • Baterii cu montaj pe perete: aceste modele sunt un plus fascinant pentru baia dvs. și sunt disponibile în diferite forme și culori.

Baia va arăta mai atrăgătoare și mai contemporană cu baterii montate pe perete, adăugând o estetică atrăgătoare și atractivă. Acestea vor oferi băii un aspect minimalist. În cele din urmă, acest tip de baterie are avantajul de a face baia mai elegantă și de a vă oferi mai mult spațiu pe blat. 

De exemplu, puteți alege una dintre cele mai frumoase baterii lavoar cu montaj încastrat din catalogul nostru. Grohe Allure Brilliant S are un aspect special, minimalist și ultramodern, iar în combinație cu ușurința de utilizare, este un model mai mult decât potrivit pentru un design de actualitate.

baterie
  • Baterii aurii: acestea au rolul de a vă face baia mai opulentă și mai elegantă. În ciuda istoriei lor îndelungate, ele rămân la modă și în tendințele pentru baie din anul acesta. Tonurile aurii pot evidenția în mod minunat atingerea delicată a băii dvs., făcând-o liniștită și atrăgătoare. Acestea se vor afla, fără îndoială, în centrul atenției și vor contribui la atmosfera relaxantă de care vă puteți bucura în fiecare zi. În funcție de aspectul pe care îl urmăriți, puteți alege finisaje mate sau lucioase.
  • Baterie tip cascadă: Datorită caracteristicilor minunate și a designului atrăgător, bateriile tip cascadă sunt în creștere masivă în popularitate. Nu este surprinzător faptul că aceste robinete vă vor ajuta să vă transformați baia într-un paradis liniștit de fiecare dată când auziți și vedeți apa curgând, destinzându-vă toate simțurile.

Tendințe în materie de căzi de baie

Căzile de baie freestanding au un aer de exclusivitate și emană o atmosferă de SPA. De asemenea, acestea au fost în centrul atenției în multe băi principale și în anul anterior. Această piesă de rezistență devine din ce în ce mai fascinantă. Dezvoltarea unor modele noi oferă, de asemenea, mai multe posibilități de la an la an. Căzile freestanding cu forme curbate și finisaj alb imaculat reușesc să scoată orice baie din anonimat, oferind un aspect unic, somptuos.

Tendinte design - cada freestanding

Tendințe cabine de duș

Una dintre cele mai strălucitoare idei de amenajare a băii din 2023 este fără îndoială paravanul de duș de tip walk-in. Un simplu panou de sticlă fără cadru creează locul perfect pentru un duș fierbinte și relaxant, oferind în același timp mai mult spațiu de mișcare. În plus, acesta vă permite să scoateți în evidență sistemul de duș integrat. În acest sens, este important să alegeți un sistem sau o coloană de duș pe măsura cabinei în ceea ce privește eleganța.

Tendinte design 2023

Sperăm că sfaturile noastre despre cele mai recente tendințe de design în baie îți vor fi de ajutor în amenajarea unei băi moderne, de actualitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *